Vloerisolatie kosten

De vloerisolatie kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wat zijn de kosten voor vloerisolatie en hoe worden ze bepaald. Er wordt wel eens gezegd dat je een gemiddeld bedrag kunt aanhouden per vierkante meter. De ervaring leert dat dit niet reëel is en zelf misleidend is. Het soort vloerisolatie bepaald een deel van de kosten. Maakt het verschil of u een houten vloer of betonnen vloer heeft. Is er een mogelijkheid op subsidie, vloerisolatie subsidie?

Vloerisolatie prijs

De vloerisolatie prijs is mede afhankelijk van de soort vloerisolatie? De vloerisolatie kosten per soort isolatiemateriaal zijn niet gelijk aan elkaar. Een groot deel zijn de arbeidskosten, de manuren bij het aanbrengen van de isolatie. Deze arbeidskosten zijn vaak verbonden aan het soort vloerisolatie, zo is het aanbrengen van PUR vloerisolatie minder arbeidsintensief dan andere soorten. Of u daarmee de juiste en bewuste keuze maakt is een andere vraag.

Vloerisolatie kosten per m2

De vloerisolatie kosten worden vaak berekend per vierkante meter. Op basis van het aantal vierkante meter kan het isolatiebedrijf een goede kostencalculatie maken. Maar er is meer dan het oppervlak, heeft u een betonnen dek of betreft het een houten vloer. Dit in combinatie met de keuze voor het soort isolatie maakt de uiteindelijke prijs.

Vloerisolatie kosten advies op maat

Heeft u een kruipruimte en wilt u weten of wij uw vloer kunnen isoleren en wat de vloerisolatie kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis vloerisolatie advies gericht op uw situatie.

Vloerisolatie kosten? Vraag ons om een voorstel op maat, zonder verrassingen achteraf. Wij zijn uw vloerisolatie specialist.

Vloerisolatie kosten berekenen

Er zijn diverse rekenmodules waarin u zelf de vloerisolatie kosten kunt berekenen, men gaat dan uit van een vaste prijs per m2. Achteraf blijkt dit dan vaak niet helemaal te kloppen. Wij berekenen die gratis voor u, een realistische berekening van de investering. Hierbij speelt natuurlijk het oppervlak van uw kruipruimte een grote rol. Echter ook de wijze waarop het leidingwerk door uw kruipruimte loopt. Zijn er koudebruggen waar aandacht aan besteed dient te worden. Is de kruipruimte goed toegankelijk of moeten we om toegang te verschaffen extra werk verrichten. Zijn er constructie gebreken? Is de ventilatie van uw kruipruimte op orde. Allemaal aspecten die naar voren komen bij een kruipruimte inspectie om zo de vloerisolatie kosten te kunnen berekenen. U wilt immers weten waar u aan toe bent en niet halverwege geconfronteerd te worden met onvoorziene zaken. Wij nemen ons werk heel serieus en staan voor ons vak, vraag een gratis advies aan.

Vloerisolatie kosten TONZON

Wij werken met TONZON vloerisolatie, een dubbele benadering in isolatie door enerzijds het afdekken van de bodem door de bodemfolie en anderzijds het aanbrengen van de thermokussens tegen de onderkant van de vloer. Lees hier meer over TONZON vloerisolatie.