Vloerisolatie Eindhoven

Laat uw kruipruimte vakkundig isoleren door de specialisten van BROA Vloerisolatie

Heeft u een woning in Eindhoven met kruipruimte. Dan kan het voorkomen dat u last heeft van vocht in huis, schimmels of nare luchtjes. Vaak horen wij terug dat de vloer in de woning koud is, ook al staat de verwarming hoger. Kijk eens onder uw vloer, hoe is het met de conditie van de kruipruimte gesteld.

Wat is er mis onder de vloer?

Ongeacht of u een oud huis hebt of pas bent ingetrokken in een nieuwbouwwoning. Een vloer van de begane grond is nooit helemaal luchtdicht en dat merkt u! Bij koud weer zijn de kruipruimtes onder de vloer vaak nat en vochtig.

Dit veroorzaakt schimmelvorming en een vochtige luchtstroom door uw huis. Er verdampt namelijk voortdurend vocht die door ventilatie of natuurlijke tocht het huis in wordt gezogen. Hierdoor krijg u een vloer die maar niet op wil warmen, vieze geurtjes in huis en het is ook nog eens ontzettend slecht voor uw gezondheid.

Die vochtige lucht slaat aan op uw longen, uw stem én is een bron voor enorm veel allergieën. En dan hebben we de hoge energierekening nog daar gelaten. Want het opwarmen van vochtige lucht kost veel meer energie dan het opwarmen van droge lucht.

Dé oplossing

Van de genoemde problemen wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Het stappenplan