Kruipruimte isolatie Breda

Broa Vloerisolatie is de kruipruimte isolatiespecialist voor isolatie van uw kruipruimte in Breda. Omdat een kruipruimte vaak onder het maaiveld ligt is deze erg gevoelig voor vocht. Uw woning trekt het vocht uit de grond in uw kruipruimte, condensvorming treedt op bij temperatuurverlaging.

Hoe vochtiger de warme lucht, hoe meer condens bij afkoeling onder het dauwpunt, het dauwpunt is weer een apart verhaal maar ook weer goed te berekenen door middel van een formule, na een meting van de relatieve luchtvochtigheid in procenten en temperatuur van de omgeving.

Het is in de aanpak van kruipruimte isolatie in Breda van belang dat we naast de isolatie het vochtprobleem aanpakken, het is behalve comfort verhoging ook van belang voor het onderhoud, uw leidingen, eventueel hout of beton worden hoe dan ook door het vocht aangetast. We dekken hiervoor de bodem van uw kruipruimte af met een bodem folie die het optrekkend vocht geen kans meer geeft.

Het tweede onderdeel in kruipruimte isolatie is de aanpak van uw vloerdek (onderkant van uw vloer). Tegen het vloerdek brengen we TONZON vloerisolatie (thermoskussens) aan, de afgifte van warmtestraling wordt direct omgezet in een lekker opgewarmde en warm gehouden vloer. Met het aanbrengen van de twee onderdelen van TONZON vloerisolatie ben u weer verzekerd van warme voeten/comfort geen vochtprobleem meer en u heeft minder energie nodig voor zelfs een beter resultaat.

Welke kruipruimte isolatie aanpak hebben we in Breda gebruikt?

Kruipruimte isolatie kent vele keuzes en mogelijkheden. Goede informatie vooraf is van belang. Wij kiezen voor TONZON vloerisolatie. TONZON is een innovatie in vloerisolatie en bewezen effectief.

Vochtproblemen kennen we niet meer. Warme voeten en lagere energiekosten zijn het gevolg. Nog niet overtuigd? Vraag om advies en we plannen een afspraak in!

Bij vragen of als u uw keuze heeft gemaakt in kruipruimte isolatie in Breda?

Heeft u nog vragen, bel dan gerust en leg deze aan ons voor, veel is bespreekbaar. Wij zijn uw specialist in kruipruimte isolatie rondom Breda en staan u graag te woord. Heeft u uw keuze gemaakt en u wilt een scherp voorstel ontvangen.

Stuur een email of bel en wij brengen een scherp kruipruimte isolatie Breda voorstel uit na indexatie van uw specifieke situatie, altijd een offerte binnen 24 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *