Over BROA Vloerisolatie

BROA Vloerisolatie is een in 2013 opgericht bedrijf. Gespecialiseerd in het isoleren van vloeren en kruipruimtes gericht op de regio Den Bosch, Tilburg, Breda, Eindhoven en Nijmegen, Woont u buiten onze regio? Bel ons zeker voor de mogelijkheden want wij kennen namelijk een hoog- en laagseizoen. Met name in de zomer is het wat rustiger en zijn we in staat iets verder te reizen.

Toppers achter BROA Vloerisolatie

De tevredenheid van klanten en positieve mond-tot-mond reclame over BROA Vloerisolatie hebben we te danken aan onze toppers. We werken met een relatief klein team keihard aan de beste resultaten voor onze klanten. Dit zijn niet alleen de toppers die vloerisolatie leggen, maar wat dacht u van de projectleider, de planner en de hoofdmonteurs? Samen gaan wij voor het beste resultaat. Wanneer wij tevreden zijn? Als u dat bent!

Na-isoleren van je vloer, wanneer doe je het goed?

Belangrijke pijlers binnen BROA vloerisolatie zijn de oprechte betrokkenheid bij uw situatie en natuurlijk de kwaliteit van het product, waar wij na onderzoek kozen voor TONZON vloerisolatie. Wij geloven dat je voor een optimale isolatie moet uitgaan van de dubbele TONZON aanpak; thermoskussens voor de onderkant van de vloer en een bodemafdekking. Uitermate geschikt voor het isoleren van vloeren en het bestrijden van vochtige muf ruikende kruipruimtes. De thermoskussens en bodemfolie van TONZON behalen door deze combinatie dan ook unieke isolatiewaardes.

Kruipruimte & vloerisolatie advies

Wij verkopen niet altijd JA, soms is het gewoon fysiek niet mogelijk om ons product te installeren en zijn er alternatieven producten die voor uw situatie simpelweg beter zijn. PUR raden wij in de meeste gevallen af, dit doordat wij geen vertrouwen meer hebben in de manier waarop dit wordt verwerkt (gemengd) bij u thuis. Stelregel = als een product een gezondheidsrisico bevat ook al is het klein, gewoon niet doen is ons advies!

Camera inspectie kruipruimte

TONZON vloerisolatie specialist
Niels van den Broek