Vloerisolatie Tilburg

U wilt de kruipruimte isoleren van uw woning in Tilburg of omstreken.

Kruipruimte isolatie Tilburg, u heeft een tussenwoning, twee onder één kap of vrijstaand huis van voor 1985 met kruipruimte. Met een houten of betonnen vloer. Voor ons als kruipruimte isolatiespecialist maakt dit in de aanpak niet zoveel uit. Er zijn een aantal zaken belangrijk alvorens wij een vloerisolatie voorstel kunnen uitbrengen.

De kruipruimte van uw woning moet voldoen aan;

  • een goede toegang ( of wij creëren deze)
  • een houten of betonnen bovendek hebben
  • er mag na-isolatie aanwezig zijn
  • de hoogte liefst 45 cm of hoger
  • de ruimte mag vochtig zijn
  • er moet ventilatie volgens bouwbesluit zijn ( anders kunnen wij dit in orde maken)

Vrijblijvend advies kruipruimte isolatie Tilburg

Als kruipruimte isolatiespecialist voor Tilburg en omstreken komen wij vooraf bij u langs. Dit is een vrijblijvende afspraak waarin we kijken naar de situatie in uw woning. Of dit nu een hoekwoning is, een eengezinswoning, twee onder één kap of vrijstaande woning. Kruipruimte isolatie door de inzet van TONZON vloerisolatie is onze specialisatie.

Om een goede en gericht offerte op te kunnen stellen voor het isoleren van uw kruipruimte willen wij de kruipruimte en woning inspecteren. Dit kan ons inziens niet op afstand. Er komt meer bij kijken, kieren, scheuren of andere oneffenheden in de bouwconstructie kunnen we alleen ter plaatsen constateren. Naast onze zichtinspectie voeren wij ook een warmtebeeld inspectie uit met camera. Zo hebben we zicht op koudebruggen en verborgen lekkages. Door het toepassen van deze inspectie krijgt u van ons een op maat advies en plan van aanpak, dit voorkomt ergernis achteraf.

Camera inspectie kruipruimte

Vraag onze kruipruimte isolatiespecialist

Voordelen vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte in Tilburg brengt veel voordelen met zich mee, denk aan;

√  Warme voeten en vloer
√  Geen kou en optrekkend vocht
√  Besparen op energiekosten
√  Een gezonder leefklimaat

Vloerisolatie kruipruimte Tilbrug is ons verzorgingsgebied. De investering verdient u terug. U heeft jarenlang plezier van een fijn en prettig wooncomfort en lagere energie kosten. Wilt u de vloer van uw woning in Tilburg isoleren, vraag dan een vloerisolatie offerte aan.

Kruipruimte isolatie Tilburg

Heeft u een huis met kruipruimte in Tilburg en overweegt u vloerisolatie van uw kruipruimte? Neem dan eens geheel vrijblijvende contact met ons op en wij komen graag uw kruipruimte inspecteren alvorens een offerte uit te brengen voor vloerisolatie kruipruimte. Vloerisolatie van uw kruipruimte in Tilburg, vraag een specialist.