Vloerisolatie Nijmegen

Pak vocht, kou en schimmels aan. Laat uw kruipruimte vakkundig isoleren door de specialisten van BROA Vloerisolatie!

Heeft u een woning in Nijmegen met kruipruimte. Dan kan het voorkomen dat u last heeft van nare luchtjes, vocht in huis en zelfs schimmels. Vaak horen wij terug dat de vloer in de woning koud is, ook al staat de verwarming hoger. Hoe ziet het er onder uw vloer uit? Wat is de conditie van de kruipruimte? Dit is vaak de bron van alle ellende in huis.

Wat kan er allemaal mis zijn onder de vloer?

Ongeacht of u een oud huis hebt of pas bent ingetrokken in een nieuwbouwwoning. Iedere vloer op de begane grond werkt en is nooit luchtdicht. Dat merkt u vaak bij koud of nat weer. De kruipruimte onder de vloer is nat en vochtig.

Dit veroorzaakt schimmelvorming en een vochtige luchtstroom door uw huis. Er verdampt namelijk voortdurend vocht die door ventilatie of natuurlijke tocht het huis in wordt gezogen. Hierdoor krijg u een vloer die maar niet op wil warmen, vieze geurtjes in huis en het is ook nog eens ontzettend slecht voor uw gezondheid.

Die vochtige lucht slaat aan op uw longen, uw stem én is een bron voor enorm veel allergieën. En dan hebben we de hoge energierekening nog daar gelaten. Want het opwarmen van vochtige lucht kost veel meer energie dan het opwarmen van droge lucht. Voorkomen is beter dan genezen.

Dé oplossing

Van de genoemde problemen wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Het stappenplan