Vloerisolatie kruipruimte in Zwijndrecht

Vanuit Zwijndrecht kregen wij de vraag of we naar de kruipruimte vloerisolatie konden kijken. Er was al een vorm van vloerisolatie kruipruimte aangebracht in de vorm van bodemhygrolatie. De bodemhygrolatie was al aangebracht op de bodem van de kruipruimte vloer maar bleek onvoldoende resultaat te geven. Zwijndrecht staat bekend om vochtproblemen in kruipruimten, vaak ligt de oorzaak in het hoge grondwaterpeil in de gemeente. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn behalve als het vocht en daarmee gepaard gaande kou optrekt door uw vloer.

Vochtbeheersing en thermisch isoleren

Onze relatie in Zwijndrecht was op zoek naar een vorm van vloerisolatie kruipruimte waarbij zowel vochtbeheersing en thermisch isoleren in één gingen. Zo kwam men uit bij TONZON vloerisolatie. Als TONZON dealer hebben wij de kruipruimte geïsoleerd. Daarbij hebben we voor de aanpak van vochtbeheersing de bodemfolie op de grond van de kruipruimte aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het optrekkende vocht wordt geweerd. Voor de thermische isolatie hebben we vervolgens aan de onderzijde van de kruipruimte vloer de thermokussens aangebracht, deze thermokussens werken als een spiegel en kaatsen als het ware de warmte die door de vloer verloren dreigt te gaan terug. Dit zorgt ervoor dat de vloer warmer wordt en de vloer warmer blijft. Buiten de verbetering in leefklimaat wordt er ook bespaart op de energiekosten.

Camera inspectie kruipruimte

Vraag onze kruipruimte isolatiespecialist

Voordelen vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte brengt veel voordelen met zich mee, denk aan;

  • Warme voeten en vloer
  • Geen kou en optrekkend vocht
  • Besparen op energiekosten
  • Een gezonder leefklimaat

Vloerisolatie kruipruimte Zwijndrecht is ons verzorgingsgebied. De investering verdient u terug. U heeft jarenlang plezier van een fijn en prettig wooncomfort en lagere energie kosten. Wilt u uw vloer in Zwijndrecht isoleren, vraag dan een vloerisolatie offerte aan.