Kruipruimte isolatie Vught

Uw Kruipruimte isoleren?

Kruipruimte isolatie Vught en omgeving. U heeft een kruipruimte die u overweegt te isoleren? Er komen dan diverse vragen naar voren zoals hoe, welke vorm van isolatie en door wie laat u de vloerisolatie uitvoeren. Alvorens offertes op te vragen adviseren wij u als kruipruimte isolatiespecialist voor Vught en omstreken een inspectie te laten uitvoeren. Zo krijgt u een goed beeld van uw kruipruimte. Wij kijken naar de constructie, de vochtbeheersing, het leidingwerk, het warmteverlies en de ventilatie. Allen onderdelen van belang bij een goede kruipruimte isolatie.

Vochtbeheersing aanpakken in uw kruipruimte

Een kruipruimte isoleren is van belang, vaak ligt de kruipruimte van een woonhuis onder het maaiveld. Hierdoor is de kruipruimte gevoelig voor optrekkend vocht. Om een eenvoudig vergelijk te maken geven wel eens het volgende voorbeeld. Zie een glas water met ijsklontjes. Waar bevindt zich de condens? precies net boven het koudste punt, waar de temperatuur veranderd. Zo is het ook in uw kruipruimte, uw vloer is het koudste punt en juist daarboven ontstaat de condens, het vocht dat optrekt naar boven.

Warmte verlies door uw vloer

Naast het optrekkend vocht heeft uw vloer met warmte verlies te kampen, zonder isolatie van uw vloer aan de onderzijde treedt er warme verlies op. Dit in combinatie met de koude bodem zorgt voor veel condensvorming waardoor er een zeer ongunstig klimmaat ontstaat met alle gevolgen van dien. Hoe vochtiger de warme lucht, hoe meer condens bij afkoeling onder het dauwpunt. Bij kruipruimte isolatie pakken wij beide problemen aan.

Totaaloplossing vloerisolatie

Als kruipruimte isolatiespecialist dienen wij alle onderdelen goed aan te pakken. Het weren van optrekkend vocht uit de bodem, een goede ventilatie en tegengaan van warmteverlies door de vloer. Juist om dit goed aan te kunnen pakken hebben wij gekozen voor TONZON vloerisolatie. Om het vochtprobleem tegen te gaan wordt de bodem van uw kruipruimte afgesloten met de bodemfolie van TONZON, hierdoor krijgt optrekkend vocht geen kans meer. Vervolgens kijken wij naar hoe de ventilatie is geregeld. Is deze voldoende of dienen er ventilatie kokers of roosters extra aangebracht te worden. Zodat er een mooi droog klimaat in uw kruipruimte ontstaat. En tot slot pakken wij het warmteverlies aan door aan de onderzijde van uw vloer thermokussens aan te brengen. Deze thermokussens werken als een soort reflector en kaatsen de warme lucht die door uw vloer komt terug. Dit werkt voor alle soorten vloeren.

Er zijn vele oplossingen voor vloerisolatie

Er zijn vele mogelijkheden voor vloerisolatie. De TONZON vloerisolatie is hierin een innovatie. Tijdens onze selectie in kruipruimte isolatie hebben we vele mogelijkheden onderzocht en zijn wij tot de conclusie gekomen dat met TONZON kruipruimte isolatie u het beste uit bent. Zoals gezegd behoren vochtproblemen tot verleden. Heeft u lekkere warme voeten en niet geheel onbelangrijk, uw energiekosten dalen. Wij hebben ook naar andere oplossingen in vloerisolatie gekeken en zien vaak dat er maar 1 onderdeel echt wordt aangepakt. Of de bodem wordt afgesloten of de onderzijde van de vloer wordt aangepakt. Of er is een soort van combinatie maar zeker niet afgestemd op elkaar. Voorkom half werk, kies voor een totaaloplossing. Vraag BROA vloerisolatie, wij leggen u graag uit waarom.

Kruipruimte isolatie Vught

Heeft u een huis met kruipruimte in Vught en overweegt u vloerisolatie van uw kruipruimte? Neem dan eens geheel vrijblijvende contact met ons op en wij komen graag uw kruipruimte inspecteren alvorens een offerte uit te brengen voor vloerisolatie kruipruimte.

Camera inspectie kruipruimte

Vraag onze kruipruimte isolatiespecialist

Voordelen vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte brengt veel voordelen met zich mee, denk aan;

    • Warme voeten en vloer
    • Geen kou en optrekkend vocht
    • Besparen op energiekosten
    • Een gezonder leefklimaat

Vloerisolatie Vught is ons verzorgingsgebied. De investering verdient u terug. U heeft jarenlang plezier van een fijn en prettig wooncomfort en lagere energie kosten. Wilt u uw vloer in Vught isoleren, vraag dan een vloerisolatie offerte aan.