Renovatieproject vloerisolatie in Zevenaar

Vanuit een renovatieproject in Zevenaar kwam de vraag naar voren voor vloerisolatie van de kruipruimte. De bewoners in Zevenaar waren op zoek naar een isolatie voor de kruipruimte. De renovatie van de woning was in volle gang toen de vraag bij ons als kruipruimte isolatiespecialist binnen kwam. Doelstellen was een zo optimaal mogelijke vloerisolatie van de kruipruimte onder het huis. Gericht op energiekosten besparen en verhoging wooncomfort in huis. De oplossing is  TONZON vloerisolatie. Als TONZON specialist hebben we deze klus samen met de bewoners aangepakt.

Thermisch isoleren en vochtbeheersing

Ook in Zevenaar hebben we de twee essentiële ondedelen aangepakt. Namelijk vochtbeheersing en warmteverlies. Vanuit onze rol als kruipruimte isolatiespecialist kiezen wij voor TONZON vloerisolatie. Deze isolatie werkt tweeledig en pakt beide onderdelen aan.  De vochtbeheersing door het plaatsen van de bodemfolie. Het warmteverlies door tegen de onderzijde vloer de luchtkussens,  thermokussens, aan te brengen.  De bodemfolie zorgt ervoor dat het optrekkende vocht wordt geweerd en de kruipruimte niet in kan trekken. Zo voorkomen we vochtproblemen. De luchtkussens (folie) werken als een spiegel en kaatsen de warmte terug door de vloer. Door deze aanpak voelt de vloer aan en verbruikt u minder gas en elektra. Ook kijken wij naar de ventilatie van uw kruipruimte, als deze onder niveau is pakken wij ook dit direct mee aan.

Camera inspectie kruipruimte

Vraag onze kruipruimte isolatiespecialist

Voordelen vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte brengt veel voordelen met zich mee, denk aan;

√  Warme voeten en vloer
√  Geen kou en optrekkend vocht
√  Besparen op energiekosten
√  Een gezonder leefklimaat

Vloerisolatie kruipruimte Zevenaar is ons verzorgingsgebied. De investering verdient u terug. U heeft jarenlang plezier van een fijn en prettig wooncomfort en lagere energie kosten. Wilt u uw vloer in Hank isoleren, vraag dan een vloerisolatie offerte aan.