Vloerisolatie Tilburg

Laat uw vloer vakkundig isoleren door de specialisten van BROA Vloerisolatie

Kies voor een gedegen aanpak in het isoleren van uw kruipruimte. Het maakt niet uit of u een tussenwoning, twee-onder-één-kap of vrijstaand huis heeft met een houten of betonnen vloer. Als kruipruimte- en isolatiespecialisten komen wij vooraf uw kruipruimte inspecteren.

TONZON Vloerisolatie

Als TONZON vloerisolatie specialisten werken wij met een tweeledige aanpak:

Stap 1: Allereerst brengen we een laag bodemfolie aan tegen het optrekkend vocht uit de bodem. Deze bodemfolie wordt over de gehele vloer aangebracht met een hoge opstaande rand tegen de muren van de kruipruimte. We bevestigen deze folie machinaal zodat we zeker weten dat de folie goed vastzit. Door middel van deze techniek krijgt optrekkend vocht vanuit de bodem geen kans meer in deze kruipruimte. U kunt er ook voor kiezen om nog een extra isolatielaag te laten aanbrengen. Deze laag, bestaande uit noppenfolie, wordt onder de bodemfolie geplaatst.

Stap 2: Na het plaatsen van de bodemfolie is de onderkant van uw vloer aan de beurt. Voor het tweede onderdeel van de vloerisolatie maken we gebruik van de zogenoemde thermokussens. Deze folie wordt in de vorm van luchtzakken tegen de onderzijde van de vloer aangebracht. De luchtzakken zorgen ervoor dat de warme lucht, die door de vloer naar beneden komt, wordt teruggekaatst naar boven. Op deze manier blijft de vloer beter op temperatuur. Hierdoor heeft u dus minder warmteverlies en dus lagere stookkosten op termijn.

Vrijblijvend advies en kruipruimte inspectie Tilburg

Als kruipruimte isolatiespecialist voor Tilburg en omstreken werken wij met TONZON vloerisolatie materialen. Om een goede en gerichte offerte op te kunnen stellen voor het isoleren van uw kruipruimte willen wij de kruipruimte en woning inspecteren.Dit is een vrijblijvende afspraak. Wij kijken daarbij naar mogelijke kieren, scheuren of andere oneffenheden in de bouwconstructie. Dit kunnen we alleen ter plaatse constateren. Naast onze zichtinspectie voeren wij ook een inspectie met warmtebeeld camera uit. Zo zien we koudebruggen en verborgen lekkages en andere onzichtbare problemen die we direct meenemen in het voorstel. Door het toepassen van deze inspectie krijgt u van ons een passend advies op maat en een plan van aanpak. Dit voorkomt ergernis achteraf.

Kruipruimte inspectie met warmtebeeld camera

Met onze warmtebeeld camera kunnen wij de verschillen in temperatuur zien in muren, vloerdelen en andere onderdelen van uw kruipruimte. Met de camera kunnen wij zien waar warmte verloren gaat en hoe vocht uw kruipruimte binnen kan komen. Dit is vaak niet direct met het blote oog waar te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het lekken van leidingen waardoor vochtproblemen kunnen ontstaan. Door de inzet van de warmtebeeld camera wordt ook deze zaken zichtbaar. Er zijn geen extra kosten verbonden aan onze kruipruimte inspectie met warmtebeeld camera. Wij willen voor u het optimale resultaat bereiken in vloerisolatie. Kies daarom voor een camera inspectie kruipruimte voor het isoleren van uw kruipruimte.

Kruipruimte ventilatie

Met alleen een goede vloerisolatie bent u nog niet klaar helaas. Wilt u echt rendement halen uit uw vloerisolatie dan is het zaak dat er genoeg ventilatie plaatsvindt in uw kruipruimte. Kruipruimte ventilatie wordt aangebracht door middel van een boorgat en een ventilatie rooster om het af te dekken. Deze methode wordt speciaal gebruikt voor renovatie en na-ventilatie projecten. De ventilatiekoker wordt geplaatst in het boorgat. En het ventilatie rooster wordt bevestigd aan de voorgevel van de woning. Dit zorgt voor een droge kruipruimte en bovenliggende vloer.

Voordelen van vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte in Tilburg brengt veel voordelen met zich mee, denk aan:

√  Geen last van kou of optrekkend vocht;
√  Warme voeten en vloer;
√  Een gezonder leefklimaat;
√  Besparen op energiekosten.

Vloerisolatie kruipruimte Tilburg is ons verzorgingsgebied. De investering gaat u zeker terug verdienen. U heeft jarenlang plezier van een fijn en prettig wooncomfort en lagere energie kosten. Wilt u de vloer van uw woning in Tilburg isoleren? Vraag dan een vrijblijvende vloerisolatie offerte aan.

Kruipruimte isolatie Tilburg

Heeft u een huis met kruipruimte in Tilburg en overweegt u vloer- en kruipruimte isolatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij komen graag uw kruipruimte inspecteren voordat we een offerte uit brengen voor de isolatie van uw vloer en kruipruimte. BROA Vloerisolatie is uw partner in kruipruimte isolatie.