Kruipruimte isolatie: houd de warmte binnenshuis

Kruipruimte isolatie is een veelbesproken vorm van isolatie. Veel huizen met een kruipruimte zijn niet geïsoleerd. Wanneer is het isoleren van een kruipruimte van belang? Welke isolatie soorten zijn er? Wat werkt het beste of is het goedkoopste? Kan ik mijn kruipruimte zelf isoleren. Waar moet ik dan op letten?

Allemaal vragen die voorafgaan aan het isoleren van een kruipruimte. Wij geven u graag advies in hoe u de kruipruimte het beste kunt isoleren.

Waarom energie besparen met kruipruimte isolatie?

In veel huizen worden diverse vormen van isolatie toegepast of aangebracht, de vloer wordt in deze vaak vergeten. Of omdat bewoners zich niet realiseren dat ook hier veel te besparen is op energiekosten of omdat de ruimte half dicht gestort is en niet of slecht toegankelijk. Dit is jammer, goede kruipruimte isolatie bespaart namelijk veel energie en u bespaart dus op uw stookkosten en energierekening.

Wanneer u contact met ons opneemt, voeren we voor af altijd een kruipruimte inspectie uit. Zo weten we precies hoe we uw kruipruimte moeten isoleren.  Bij BROA vloerisolatie werken we uitsluitend met TONZON vloerisolatie, omdat deze vorm van isolatie tweeledig is en zowel energiebesparing realiseert alsook vocht weert.