Vloerisolatie Helmond

Vocht in huis, vieze geurtjes en een koude vloer die maar niet warm wordt. In Helmond horen we deze klachten regelmatig terug. Vaak worden deze klachten veroorzaakt door een slecht geïsoleerde en vochtige kruipruimte! Dit beperkt niet alleen uw woongenot, maar is ook nog eens ontzettend slecht voor uw gezondheid.

Wat is er dan precies mis?

Vloeren van de begane grond zijn nooit helemaal luchtdicht en dat merkt u! Er zit namelijk een kruipruimte onder die, onder andere, waterleidingen en elektriciteit kabels verstopt. Dat is handig, maar helaas zit er nog veel meer verstopt onder uw vloer! Het is namelijk ook een bron waar vocht en koude lucht ontstaat, die schimmelvorming en een vochtige luchtstroom in huis veroorzaken.

Wij helpen u graag!

BROA Vloerisolatie is gespecialiseerd in het isoleren en ventileren van kruipruimtes. Hierdoor creëren wij een warme luchtstroom in huis en voorkomen/verwijderen wij vocht. Ons doel: het verhogen van de kwaliteit van wonen voor u. Iedereen verdient een gezonde en warme leefomgeving.

Dé oplossing

Van de genoemde problemen wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Het stappenplan