Vloerisolatie kruipruimte in Hank

Vanuit Hank kregen wij de vraag om TONZON vloerisolatie aan te brengen. Reden voor de vloerisolatie kruipruimte in Hank was energiebesparen en comfort/waarde verhoging van het huis. De bewoners hadden al veel aan isolatie gedaan. Zo hadden zij al zonnepanelen aangeschaft en spauwisolatie toegepast. Alleen de kruipruimte was nog een aandachtspunt. Na onderzoek zijn de bewoners uit Hank bij TONZON uitgekomen en mochten wij als TONZON dealer en kruipruimte isolatiespecialist de isolatie van de vloer aanpakken. 

Vochtbeheersing en thermisch isoleren

Ook in Hank hebben we twee zaken aangepakt als we kijken naar de vloerisolatie. Door te kiezen voor TONZON vloerisolatie pakken we beide essentiële onderdelen in kruipruimte isolatie aan.  De vochtbeheersing  via de bodemfolie en het thermisch isoleren tegen de onderzijde vloer door bevestiging van de thermokussens.  De bodemfolie zorgt ervoor dat het optrekkende vocht wordt geweerd en de kruipruimte niet in kan trekken. De thermokussens werken als en spiegel en kaatsen de warmte terug door de vloer. Door deze aanpak voelt de vloer warmer aan en verbruikt u minder gas en elektra. Voorkom vochtproblemen kruipruimte en isoleer uw vloer.

Service?, wij waren er toch.

De bewoners in Hank hadden via de webshop van TONZON radiator folie gekocht voor achter de radiatoren. Nu waren wij er toch, dus hebben we de radiator folie direct aangebracht. Dat vond men geweldig, wat een service! Voor ons niet meer dan normaal, wel heel leuk om te horen en te ervaren.

Camera inspectie kruipruimte

Vraag onze kruipruimte isolatiespecialist

Voordelen vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte brengt veel voordelen met zich mee, denk aan;

    • Warme voeten en vloer
    • Geen kou en optrekkend vocht
    • Besparen op energiekosten
    • Een gezonder leefklimaat

Vloerisolatie kruipruimte Hank is ons verzorgingsgebied. De investering verdient u terug. U heeft jarenlang plezier van een fijn en prettig wooncomfort en lagere energie kosten. Wilt u uw vloer in Hank isoleren, vraag dan een vloerisolatie offerte aan.