Kruipruimte isolatie van TONZON

U bent op zoek naar een comfortabele, energiebesparende en gezonde wijze van wonen in een huis met een kruipruimte. Door gebruik te maken van kruipruimte isolatie van TONZON kunnen wij u hierin voorzien. Als TONZON Dealer hebben wij gekozen voor de dubbele aanpak in kruipruimte isolatie. De TONZON-aanpak.

Enerzijds maken we gebruik van de TONZON bodemfolie. Deze stevige bodemfolie gebruiken we voor het afdekken van de zandvloer in uw kruipruimte. De bodemfolie zorgt ervoor dat optrekkend vocht geen kans krijgt uw kruipruimte in te trekken. Als tweede onderdeel plaatsen we de thermokussens. De thermoskussens plaatsen we tegen de onderkant van uw kruipruimte vloer. De thermokussens zorgen ervoor dat de warme lucht die door de vloer naar beneden trekt als het ware wordt teruggekaatst.

Deze thermoskussens hebben een zeer hoge isolatiewaarde, hoger dan de standaardwaarde opgenomen in het bouwbesluit en stralen nauwelijks warmte uit naar onderen dmv reflectie en de warmte weerstand. De combinatie maakt dat u een optimale isolatie heeft in de kruipruimte van uw woning, een einde aan het vochtprobleem, warme voetjes en meer comfort tegen minder energie met dus een beter resultaat.

Kies bewust voor de tweeledige kruipruimte isolatie van TONZON

Als kruipruimte isolatiespecialist hebben wij bewust gekozen voor de tweeledige kruipruimte isolatie van TOZON. Wij komen uw kruipruimte vooraf inspecteren, deze kruipruimte inspectie voeren wij uit met een warmtebeeld camera. Hiermee zien we ook eventuele onzichtbare problemen en kunnen wij zorgdragen voor een goede isolatie van uw kruipruimte.

BROA vloerisolatie is uw TONZON isolatiespecialist in de regio Den Bosch

Wij hebben een complete aanpak van uw kruipruimte in isolatie.

Kruipruimtes zijn vaak vochtig of mogelijk zelfs nat. Bel ons en wij isoleren uw kruipruimte in Den Bosch met het TONZON concept in vloerisolatie. Dit vloerisolatie systeem werkt tweeledig.

  1. Het TONZON vloerisolatie systeem stopt verdamping van vocht uit de bodem van uw kruipruimte
  2. Het TONZON vloerisolatie systeem weerkaatst de warmte terug naar uw vloer.

Dus geen optrekkend vocht meer, weg met de vochtproblemen. Warme voeten, minder energiekosten en een gezonder woonklimaat in huis voor u en uw gezin.

BROA vloerisolatie voorziet u in een kruipruimte die veel droger is, geen schimmel bevat maar wel meer comfort biedt en een gezond leefklimaat in uw woning.

Alles klaar in een paar uur, u hoeft uw huis niet uit en bespaart direct.

Neem contact op met BROA vloerisolatie betreft TONZON kruipruimte isolatie in Den Bosch. 

Heeft u nog vragen, bel dan gerust en leg deze aan ons voor, veel is bespreekbaar. Wij zijn uw specialist in kruipruimte isolatie rondom ‘s-Hertogenbosch en staan u graag te woord. Heeft u uw keuze gemaakt en u wilt een scherp voorstel ontvangen. Stuur een email of bel en wij brengen een scherp kruipruimte isolatie voorstel uit na indexatie van uw specifieke situatie, altijd een offerte binnen 24 uur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.