TONZON vloerisolatie

TONZON vloerisolatie heeft zich bewezen als optimale vloerisolatie die toepasbaar is op alle soorten vloeren. Wij van BROA vloerisolatie hebben gekozen voor TONZON vloerisolatie en wij leggen u graag uit waarom. De vloerisolatie aanpak van TONZON is een complete aanpak in isolatie van uw kruipruimte. Voor kruipruimten die nog niet zijn geïsoleerd alsook voor kruipruimtes die al een vorm van isolatie hebben. Graag leggen wij  u als kruipruimte isolatiespecialist uit hoe TONZON werkt en waarom TONZON vloerisolatie werkt!

Vloerisolatie voor iedere vloer

Heeft u een kruipruimte of kruipkelder dan is het aanbrengen van TONZON vloerisolatie vaak mogelijk. Er zijn een aantal factoren die meespelen binnen de kruipruimte. Wij kunnen u direct vertellen of TONZON voor u ook een optie is. Bel of mail even.

Problemen oplossen

Heeft u vochtproblemen in uw woning of koude voeten dan kunnen wij deze problemen voor u oplossen. Door middel van een kruipruimte inspectie kunnen wij precies aantonen wat de problemen zijn en hoe we deze kunnen aanpakken. Door een goede ventilatie, het overbruggen van koudebruggen en een juiste isolatie.

Vraag uw TONZON vloerisolatie dealer

Als TONZON vloerisolatie dealer richten wij ons op Brabant en zelfs daarbuiten. Onze kruipruimte isolatiespecialisten staan voor u klaar om u een gedegen een betrouwbaar voorstel aan te bieden nadat wij ter plaatste de inspectie van de kruipruimte hebben uitgevoerd.

Overweegt u vloerisolatie van uw kruipruimte? Wij adviseren TONZON vloerisolatie. Wij leggen u graag uit waarom!

Tonzon vloerisolatie

TONZON Vloerisolatie – bodemfolie en thermokussens

TONZON vloerisolatie bodemfolie

Alleen bodemfolie toepassen in uw vloerisolatie voor het optrekkende vocht en kou uit de ondergrond is geen isolatie. Vaak zien wij bij reeds bestaande isolatie toepassingen een afdichtende laag toegebracht op de bodem van de kruipruimte met schelpen of chips. Het is ondertussen bewezen dat deze afdichting geen gunstig effect heeft op de warmte van uw vloer.
Wij kiezen ervoor om met de bodemfolie van TONZON vloerisolatie te werken. Door deze bodemfolie wordt de warmte vastgehouden in de kruipruimte en voorkomen we optrekkend vocht en kou vanuit de ondergrond. Het resultaat is een droge en warmere kruipruimte die warmte naar boven afgeeft aan uw vloer. Hiermee voldoen we aan één aspect van een goede vloerisolatie. Belangrijk is dat de bodem goed is afgedekt en dat de bodemfolie op een professionele wijze is aangebracht. Wij weten waar op te letten om ervoor te zorgen dat u optimaal resultaat heeft van het plaatsen van de bodemfolie van TONZON. Dit is de eerste stap in de aanpak van TONZON.

Vloerisolatie thermokussens

Naast de bodemfolie brengen we TONZON thermokussens aan. De thermokussens kun je vergelijken met een passieve vorm van vloerverwarming. Vergelijkbaar met een thermofles, we creëren een luchtledige ruimte tussen uw ondervloer en de thermokussens. Door deze aanpak is er geen warmte overdracht naar onderen toe via een vorm van geleiding en of convectie. Ook warmteoverdracht naar onderen is beperkt doordat TONZON gebruik maakt van spiegelende oppervlakten. Hierdoor wordt de warmte behouden en is er wel straling van warmte naar boven, naar uw vloer. Dit noemen wij een passieve vorm van vloerisolatie met als resultaat dat uw vloer warmer aanvoelt en dat de thermostaat een graadje minder mag.

Houten vloeren isoleren door toepassen TONZON

De vloerisolatie methode is voor iedere kruipruimte vloer geschikt, er zijn natuurlijk aspecten waar we als kruipruimte isolatiespecialist rekening mee moeten houden. Zo is het belangrijk bij houten vloeren dat we eerst zorgen voor het drogen van de vloer en dan isoleren. Vaak zien we in de praktijk tijdens onze kruipruimte inspecties met warmtebeeld camera dat niet geïsoleerde houten vloeren vaak vochtig zijn. Zeker als een vloerbedekking is toegepast die uitdampen tegengaat, dampremmend genaamd. Hierdoor kan de onderkant van de vloer in de kruipruimte zelfs nat aanvoelen. Wat op zich weer een nadelig gevolg in zich heeft kijkend naar de inwerking van vocht op de constructie alsook leidingen en buizen in de kruipruimte. Kies voor TONZON vloerisolatie en ook deze problemen behoren tot het verleden. Als kruipruimte isolatiespecialist en TONZON dealer leggen wij u graag uit hoe wij de vloerisolatie aanpakken.

Beton vloeren isoleren door toepassen TONZON

Ook bij het isoleren van betonnen vloeren komen vochtproblemen voor. Hier geldt hetzelfde als bij houten vloeren als we kijken naar damremmende soorten vloerbedekking als toplaag van de vloer boven uw kruipruimte. Ook bij betonnen vloeren komen wij vooraf uw kruipruimte inspecteren. Als kruipruimte isolatiespecialisten vinden wij het noodzakelijk om ter plaatse een inspectie uit te voeren, iedere kruipruimte is anders en kan andere problemen in zich hebben. Wij voeren een camera inspectie uit in uw kruipruimte naast onze zicht inspectie. De combinatie van onze kennis en ervaring als kruipruimte isolatiespecialist met de juiste materialen maakt dat wij uw zo een goed doordacht voorstel kunnen opstellen voor vloerisolatie.

Vloerisolatie specialist: Niels van den Broek