Kruipruimte isolatie Villa in Vught

In Vught hebben wij in een Villa met houten vloer kruipruimte isolatie mogen aanbrengen. De kruipruimte was verdeeld in twee aparte ruimtes. De ruimtes waren redelijk schoon, op wat klein puin op de vloer na. Als TONZON verwerker hebben we vooraf een inspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat we niet tegen verrassingen aanlopen tijdens de het aanbrengen van de isolatie. De kruipruimte inspectie is bedoeld om een goed beeld te krijgen van vochtproblemen, koudebruggen en zaken die we niet met het blote oog kunnen waarnemen.

Kenmerken van de kruipruimte in Vught waren:

  • Houten vloer
  • Hoogte ruimte meer dan 80 centimeter
  • Geen koudebruggen
  • Vocht in kruipruimte in lichte mate aanwezig
  • lichte vorm van puin in kruipruimte op de vloer

De isolatie werkzaamheden

De kruipruimtes in de Villa waren makkelijk toegankelijk met een hoogte van meer dan 80 centimeter. De kruipruimtes waren goed geventileerd, dus het aanbrengen van extra ventilatiekokers was niet van toepassing. Om ervoor te zorgen dat de bodemfolie niet zou beschadigen is er eerst een dikke laag noppenfolie aangebracht. Deze stap was noodzakelijk omdat er wat licht puin op de bodem aanwezig was.

Nadat het vloeroppervlak van de ruimte bedekt was met een hoogwaardige noppenfolie is de TONZON bodemfolie aangebracht. Als kruipruimte isolatiespecialist werken wij met TONZON vloerisolatie. Deze isolatie is tweeledig.

Het tweede deel zijn de thermokussens, deze folie wordt tegen de onderzijde van de houten vloer aangebracht. De thermokussen zorgen ervoor dat er een luchtlaag ontstaat onder de vloer die de warmte als het ware terugkaatst.

Als laatste handeling hebben we alles opgeruimd en overtollig materiaal afgevoerd. Na de eindcontrole is vervolgens een certificaat aan de bewoners overhandigd. Wederom een tevreden afgerond project in Vught.

Project foto’s kruipruimte isolatie Vught (Villa)

Regio Vught

Bent u ook woonachtig in Vught of in een nabijgelegen plaats? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis kruipruimte isolatie advies aan.

Kruipruimte isolatie advies Vught e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.