Kruipruimte isolatie Den Bosch

Tweede Buitenpepers

Mond tot mond reclame is de beste reclame. Op de tweede Buitenpepers in Den Bosch hebben we een kruipruimte isolatie project mogen uitvoeren. Via de buurman werd mevrouw gewezen op ons als kruipruimte isolatiespecialist in Den Bosch en omstreken. Mevrouw had last van vochtproblemen, vieze luchtjes en een koude vloer in de winter.

Als gespecialiseerde TONZON verwerker hebben we eerst een inspectie uitgevoerd. Iedere kruipruimte kent een ander klimaat. De kruipruimte inspectie is bedoeld om een goed beeld te krijgen van vochtproblemen, koudebruggen en zaken die niet met het oog kunnen worden waargenomen.

Kenmerken van de kruipruimte waren:

  • Betonnen vloer
  • Hoogte ongeveer 80 centimeter
  • Enkele koudebruggen
  • Vocht in kruipruimte aanwezig
  • Schone kruipruimte

Verrichte werkzaamheden

Vanwege het vochtprobleem in de kruipruimte hebben we in fasen gewerkt. Vocht en vieze luchtjes gaan vaak samen. Als eerste hebben we een noppenfolie op de bodem aangebracht met daarop een aantal banen bodemfolie. De bodemfolie is in eerste instantie niet overal vastgezet om zo in combinatie met de ventilatie ervoor te zorgen dat de kruipruimte kon drogen. Na ruim een week zijn we teruggekomen en hebben we de bodemfolie verder helemaal vastgezet.

Deel twee in de aanpak van het aanbrengen van TONZON vloerisolatie was het aanbrengen van de thermokussens tegen de betonnen vloer. Hierbij is het belangrijk dat al het leidingwerk op een juiste wijze wordt verwerkt in de isolatie. Anders heeft u nog altijd veel verlies van warmte.

Tot slot hebben we al het overtollige materiaal en afvalstukken opgeruimd en mevrouw een certificaat overhandigd. Wij als TONZON isolatiespecialist staan garant voor ons werk. Daar kunt u van op aan!

Project foto’s kruipruimte isolatie tweede Buitenpepers Den Bosch

Regio Den Bosch

Bent u ook woonachtig op de tweede Buitenpepers in Den Bosch of omliggende wijk? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Buitenpepers Den Bosch e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.