Last van veel zilvervisjes? Zo lost u het op

U kent ze wel van die kleine beestjes, maximaal één centimeter groot, sneller dan het licht en dol op vochtige warme plekken in uw huis: zilvervisjes.

In de eerste instantie zou u denken dat zilvervisjes dus niet graag in uw kruipruimte willen wonen, want daar is het veel te koud. Maar niets is minder waar, zeker niet als er warmwaterleidingen van bijvoorbeeld de vloerverwarming of cv ketel door uw kruipruimte lopen.

Zilvervisjes hebben dan de ideale ruimte gevonden om in te leven. Als zilvervisjes eenmaal een fijne, aangename plek hebben gevonden, is de kans nihil dat ze uit zichzelf weggaan.

De oplossing tegen zilvervisjes: zorg voor goede kruipruimte ventilatie

Door uw kruipruimte te isoleren en te ventileren neemt de luchtvochtigheid in de kruipruimte in een rap tempo af. Hoe lager de luchtvochtigheid des te slechter de omstandigheden zijn voor zilvervisjes.

Daarnaast voorkomt een goed geïsoleerde kruipruimte optrekkende koude lucht gedurende de wintermaanden. Dit zorgt er uiteraard voor dat u minder stookkosten heeft, warmere voeten en geen last meer heeft van beestjes zoals zilvervisjes. Een geïsoleerde kruipruimte brengt dus enorm veel voordelen met zich mee!

Het isoleren van uw kruipruimte doet u maar één keer, daarom moeten de materialen van uitstekende kwaliteit zijn. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten, zoals TONZON Bodemfolie en TONZON Thermoskussens.

Gratis kruipruimte inspectie

BROA komt altijd eerst langs voor een inspectie. Geen kruipruimte is hetzelfde, dus u krijgt altijd maatwerk geleverd.

Aan de hand van een gratis en vrijblijvende inspectie beoordelen wij hoe uw kruipruimte geïsoleerd moet worden. Na de inspectie maken we samen een plan en prikken we een datum die u schikt. Een klus klaren we binnen een paar uur en onze specialisten beperken overlast tot een minimum.

Schade door zilvervisjes

De kans dat de zilvervisjes zich vermenigvuldigen en verder verspreiden door uw hele woning is ontzettend groot. Dan heeft u naast problemen een vochtprobleem ook een heel groot insectenprobleem.

Zilvervisjes zijn niet alleen onhygiënisch, maar ze kunnen uw woning ook beschadigen. Ze maken bijvoorbeeld gaatjes in boeken, kledingstukken en behang.

Het enige voordeel aan zilvervisjes?

Zodra u veel zilvervisjes in huis heeft, is dit een teken dat u een vochtprobleem heeft. Een te hoge hoeveelheid vocht is niet alleen de aantrekkingsfactor voor zilvervisjes, maar veroorzaakt ook schimmels en nare geuren in uw woning.

Op den duur zijn deze schimmels schadelijk voor onze gezondheid. Kortom, vocht in uw kruipruimte moet zoveel mogelijk vermeden worden. BROA Vloerisolatie heeft daar de perfecte oplossing voor: kruipruimte isolatie- en ventilatie!

BROA, uw specialist op gebied van kruipruimte ventilatie

Wilt u de luchtvochtigheid in uw kruipruimte reduceren en zo de aanwezigheid van zilvervisjes en schimmels voorkomen? Neem gerust contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk langs voor een inspectie!

8,8/10 Beoordeling
We hebben in een korte tijd al duizenden projecten met succes afgerond. Onze klanten waarderen onze diensten dan ook met een 8,8 uit 10.

Deskundigheid in kruipruimte ventilatie
Voor het aanbrengen van kruipruimte ventilatie heeft u in ons een betrouwbare partner gevonden. Door het gebrek aan kruipruimte ventilatie of het niet goed aanbrengen van de ventilatie ontstaat er vocht en kan radon zich ophopen in de kruipruimte.

Wilt u graag advies over kruipruimte ventilatie? Bel ons gerust: 085 330 11 00.

Voorkomen is vaak beter dan genezen, dus vermoedt u dat uw kruipruimte niet goed geventileerd is? Neemt u dan snel vrijblijvend contact met ons!

Respect voor uw leefomgeving
Wij vinden de simpele dingen belangrijk, zoals een handje geven bij binnenkomst en het niet vervuilen van uw huis. Om kruipruimte ventilatie aan te brengen moeten we uiteraard de kruipruimte in en boren. Dit zorgt voor allerlei viezigheid, dit zullen we uiteraard na afloop van de werkzaamheden netjes opruimen.

Garantie en service
BROA is geen eendagsvlieg, daarom geven wij garantie op het geleverde werk. We zijn toekomstgericht en daarom ligt de druk bij ons niet op commercieel verkoop, maar op het helpen van klanten en het samen zoeken naar oplossingen.

Geautomatiseerde bedrijfsprocessen
Uw voordeel hiervan is, is dat we u snel kunnen helpen. Door onze processen zijn we een goed georganiseerd bedrijf. Iedereen heeft zijn of haar eigen taken om uit te voeren binnen het bedrijf, maar we ondersteunen elkaar ook waar nodig.

VCA gecertificeerd
Veilig werken staat bij ons voorop, daarom zien wij erop toe dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA certificering en de benodigde veiligheidspapieren.

Daarnaast streven wij er ook naar om het personeel intern op te leiden, voor meer en bredere kennis waar u weer veel voordeel van heeft.

Binnen 24 uur contact
De backoffice en klantenservice zijn goed bereikbaar tijdens kantooruren. U hoeft bij ons niet eindeloos naar de wachtmuziek te luisteren. Buiten kantooruren kunt u uw boodschap inspreken, waarna wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Uiteraard kunt u ons 24/7 mailen. Uw mailtjes worden ook binnen 24 uur beantwoord.