Halloween vieren in uw horrorkelder

De horror kruipruimte is een kruipkelder met te veel vochtophopingen, verschillende schimmels en nare geuren. Het ongedierte gehalte in de kruipkelder is griezelig hoog! Kortom, deze kruipruimte is de perfecte locatie voor een spannende spooktocht of een halloweenfeestje.

Horror creëren in uw kruipkelder

Hoe maakt u van uw kruipruimte een horrorscenario? Dat is heel simpel, door uw kruipruimte niet te ventileren en isoleren verandert deze vanzelf in een horrorkelder. U hoeft hier zelf dus niks voor te doen, leun lekker achterover en laat het vocht in de kruipruimte het werk doen.

Liever een ideale kruipruimte?

Bent u nu een van die personen die toch liever een frisse en gezonde kruipkelder wil? Dan bent u bij BROA Vloerisolatie aan het juiste adres. BROA verandert uw horrorkelder in de ideale kruipkelder, waar u vocht-, ongedierte- en schimmelvrij van geniet. Dit doen wij door uw kruipkelder optimaal te ventileren en isoleren. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in uw kruipruimte in een rap tempo verlaagd. De verlaging in de luchtvochtigheid voorkomt schimmels, onaangename geuren en ongedierte. Een geïsoleerde kruipruimte heeft zelfs een positieve invloed op uw koude voeten en stookkosten in de winter. Doordat de kruipkelder geïsoleerd is voelt de vloer in uw woning warmer aan, zijn uw voeten minder snel koud en kan de verwarming een standje lager. Hierdoor is de investering snel terugverdiend.

  • Halloween horrorkelder

TONZON

BROA Vloerisolatie werkt met het merk TONZON, dit merk zorgt voor een optimale isolatie van uw kruipruimte. Het isoleren van uw kruipruimte bestaat uit twee stappen, het aanbrengen van bodemfolie en thermoskussens. De bodemfolie zorgt ervoor dat optrekkend vocht het oppervlakte niet kan bereiken. Zo creëren wij in een mum van tijd een droge kruipkelder. De tweede stap zijn de thermoskussens, vergelijkbaar met de binnenkant van een thermosfles. Deze kussens zorgen ervoor dat de warme lucht terug uw woning in gekaatst wordt, in plaats van dat de warme lucht verdwijnt in de bodem onder uw woning.

Bent u dit horrorscenario beu en is het tijd voor de ideale kruipkelder? Neem dan eens vrijblijvend contact op met BROA Vloerisolatie, de specialist in kruipruimte isolatie!