Zelf TONZON-vloerisolatie aanbrengen is duurkoop

Een vloer isoleren is vakwerk dat uitgevoerd moet worden door ervaren specialisten. Dit wordt steeds weer bevestigd, als onze specialisten bij mensen terechtkomen die in eerste instantie zelf hebben geprobeerd om hun vloerisolatie aan te brengen. Want dat gaat vaak fout, in deze gevallen moet er dan alsnog een gespecialiseerd bedrijf langskomen en dat betekent dat doe-het-zelf isolatie vaak een gevalletje goedkoop is duurkoop is!

Meest voorkomende fouten bij het aanbrengen van TONZON

De meest voorkomende fouten van doe-het-zelf vloerisolatie zijn: een verkeerde inschatting van de hoogte van mogelijk grondwater en het aanbrengen van isolatiemateriaal met tape. Dit laatste komt heel vaak voor, isolatiemateriaal dat is bevestigd met tape laat vaak los of gaat al snel scheuren. Folie dat is gescheurd verliest het isolatie-effect. Daarnaast kan gescheurd folie niet worden hergebruikt, in dit geval moet het isolatiemateriaal opnieuw aangeschaft worden en dat is niet goedkoop.

De voordelen van een gespecialiseerd bedrijf

1. Inspectie

Het grote voordeel van vloerisolatie uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf is dat u verzekerd mag zijn van hoge kwaliteit legging en maximaal rendement van het isolatiemateriaal. Dit kunnen wij garanderen omdat onze specialisten altijd eerst langskomen voor een inspectie. De ene vloer is de andere niet en daarom is een inspectie noodzakelijk om vast te stellen welke aanpak uw vloer nodig heeft. Vloerisolatie is nou eenmaal geen universeel product en zonder inspectie kan er geen maatwerk plaatsvinden.

  • Zelf TONZON aanbrengen is duurkoop

2. VCA-certificaat

Daarnaast kan BROA de kwaliteit garanderen omdat het isolatiemateriaal door ervaren en deskundigen werknemers wordt aangebracht. Zij beschikken allemaal over een VCA-certificaat, dit is een opleiding waarin veiligheid, gezondheid en het milieu centraal staan. Deze certificaten laten zien dat onze specialisten veilig en gezond werken belangrijk vinden en hier graag in investeren.

3. Lange levensduur

Tenslotte kan onze kwaliteit gegarandeerd worden doordat BROA het isolatiemateriaal machinaal aanbrengt, dit voorkomt dat folie loslaat of gaat scheuren. Het machinaal aanbrengen verzekert u ervan dat het isolatiemateriaal een lange tijd meegaat zodat u maar één keer hoeft te investeren. Daarnaast biedt isolatiemateriaal dat uitstekend is gelegd een hoger rendement, de verwarming kan lager en zo bespaart u al snel veel geld op uw energiekosten.

Hulp nodig?

Bent u die koude vloer beu en wilt u isolatie die vakkundig en met kennis is gelegd? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze specialisten, wij komen graag langs voor een inspectie! Bel 085-3301100 of mail naar niels@broavloerisolatie.nl