Vochtproblemen als gevolg van PUR vloerisolatie

Er zijn veel huizen die kampen met vochtproblemen, vooral in oude huizen zijn vaak vochtophopingen aanwezig. Een veelvoorkomende oorzaak van vochtproblemen is een vloer die geïsoleerd is met PUR. De bewoners van deze woningen denken dat hun vloer goed geïsoleerd is, maar niets is minder waar. Vloerisolatie met PUR houdt namelijk geen vocht tegen. Het vocht blijft aanwezig in de kruipruimte en gaat zichzelf ophopen. Dit vocht veroorzaakt schimmels en nare geuren. Het is dan slechts een kwestie van tijd voordat deze schimmels, geuren en vocht in uw woning zichtbaar worden. Dit bewijst dat het isoleren van uw vloer een nauwkeurige klus is die het beste uitgevoerd kan worden door ervaren specialisten die vakkundig uw vloerisolatie kunnen leggen.

Thermoskussens en bodemfolie

Daarom werken wij met het merk TONZON. Uit onze jarenlange ervaring kunnen wij constateren dat dit merk het gewenste resultaat en het hoogste rendement met zich meebrengt. Het merk TONZON staat bekend om zijn dubbele aanpak: thermoskussen en bodemfolie. Deze twee vormen van isolatie versterken elkaar en maken de hele isolatie effectiever.

Kruipruimte inspectie

Is uw vloer geïsoleerd met PUR en ervaart u ook vochtproblemen? Neem dan eens contact op met ons, we komen graag langs voor een inspectie! De ervaring heeft ons namelijk geleerd dat ieder huis anders is en daarom vraagt ieder huis om een oplossing op maat. We komen altijd eerst langs voor een inspectie, deze gaat uitwijzen welke problemen er spelen en hoe we die problemen het beste kunnen verhelpen. Isolatie is maatwerk, en daarom is een nauwkeurige inspectie noodzakelijk!

Hulp nodig?

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Onze specialisten in kruipruimte ventilatie en isolatie helpen u graag. Bel 085-3301100 of mail naar niels@broavloerisolatie.nl