Vocht in kruipruimte

Vocht in kruipruimte. Heeft u hier last van? Laat u informeren over vloerisolatie van TONZON. Een droge kruipruimte bespaart u energiekosten, verhoogd uw woongenot en zorgt voor een gezonder leefklimaat. Schimmels en ongedierte verdwijnen.

Vochtstromen in uw kruipruimte

Uw vloer in huis, de begane grond, is nooit helemaal luchtdicht. Ook de nieuwere woningen die voldoen aan het bouwbesluit hebben een vloer waarbij een luchtstroom aanwezig is. Hierdoor kruipt er als het ware lucht en vocht door uw vloer naar boven. Wat op zich geen probleem hoeft te zijn als deze lucht droog en warm is. Als u te maken heeft met vocht in kruipruimte dan komt er dus ook vocht mee naar boven met alle gevolgen van dien.

De hoeveelheid vocht die door uw vloer naar boven komt kan variëren van pak en beet een liter tot wel 10 liter per dag. We zien dit vaak terug aan de condensvorming op ramen en andere plekken.

Ook op het moment dat uw kruipruimte voldoet aan het bouwbesluit en er voldoende ventilatie aanwezig zou moeten zijn. Pak vochtproblemen in huis aan.

Vocht verdrijven door Bodemfolie vloerisolatie

Om het vocht tegen te gaan in de kruipruimte van uw woning maken wij gebruik van een bodemfolie. Deze bodemfolie plaatsen wij op de zandbodem van uw kruipruimte en deze sluit wordt bevestigd aan de wanden. Op deze wijze voorkomen wij dat vocht via de bodem de kruipruimte in komt.

Vocht in kruipruimte en ventilatie

Vocht is vaak een hardnekkig probleem en er zijn vele soorten vloerisolatie die het vochtprobleem aanpakken. Voor is het vaak ondoenlijk om te bepalen wat nu het beste werkt. Dit is ook deels afhankelijk van de mogelijkheden in uw kruipruimte. Hoogte en meer. Door het vochtprobleem goed aan te pakken in combinatie met een goede ventilatie van de kruipruimte bent u halverwege een goede vloerisolatie. Voor een complete aanpak zie TONZON vloerisolatie.

Vloerisolatie voorstel aanvragen

Als vloerisolatie specialist helpen wij u graag, vraag om advies.

√ Wij komen ter plaatse uw kruipruimte inspecteren
√ Wij leggen u onze keuzes uit
√ Wij brengen een voorstel op maat uit
√ Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast
√ Wij brengen vloerisolatie zelf professioneel aan
√ Wij leveren schoon op
√ Wij staan voor u klaar bij nazorg

Camera inspectie kruipruimte

Vraag onze kruipruimte isolatiespecialist

Vloerisolatie TONZON, tegengaan van vocht in kruipruimte

Vraag BROA vloerisolatie voor een vrijblijvend advies hoe “Vocht in kruipruimte” aan te pakken. Als vloerisolatie specialist hebben wij gekozen voor TONZON vloerisolatie. De vorm van vloerisolatie pakt zowel het vochtprobleem aan alsook de warmte die door de vloer verloren gaat. Bodemfolie voor tegengaan vocht in kruipruimte en thermokussens voor het vasthouden van warmte. Door deze dubbele aanpak in combinatie met een juiste ventilatie van uw kruipruimte zorgt voor;

  • een droge kruipruimte
  • besparing op energiekosten
  • tegengaan van schimmels en ongedierte
  • verhoging van woongenot door warme vloer
  • gezonder leefklimaat in huis

Vraag een kruipruimte inspectie aan! Wij komen uw kruipruimte inspecteren met een warmtebeeld camera zodat we alle mogelijk problemen kunnen zien. Ook die problemen die voor het oog niet zichtbaar zijn. Vloerisolatie van uw kruipruimte dient goed en grondig te gebeuren anders heeft het in onze ogen geen zin, juist om deze reden komen wij vooraf inspecteren.