Vloerisolatie bij vloerverwarming aanbrengen

Help! Heeft u net vloerverwarming laten aanleggen, maar wordt het eigenlijk niet warmer? Dan is de kans groot dat het nu onder de vloer warmer is dan boven de vloer! De warmte gaat verloren terwijl de stookkosten oplopen en dat was nou precies niet de bedoeling van het aanschaffen van vloerverwarming, toch?

Vloerverwarming,  maar vloer blijft koud

Dit is een probleem dat we maar al te vaak tegenkomen. U heeft net nieuwe vloerverwarming aangebracht, maar na een tijdje merkt u dat het eigenlijk koud blijft in uw huis, terwijl de stookkosten nog steeds erg hoog zijn.

Vloerverwarming is populair en wordt steeds vaker aangebracht. Dat is niet gek want als het goed werkt is vloerverwarming heerlijk! Maar blijft uw vloer koud ondanks de vloerverwarming? Dan zit u nog altijd met koude voeten en dat is natuurlijk niet de bedoeling van de vloerverwarming.

Om optimaal gebruik te maken van uw vloerverwarming is degelijke vloerisolatie nodig. De warmte die de vloerverwarming afgeeft, trekt anders weg via de kruipruimte. Met als resultaat dat u dus stookt om de aarde onder het huis warm te maken in plaats van uw vloer.

Neem vloerisolatie bij vloerverwarming

De oplossing voor dit probleem is vloerisolatie. In veel huizen met vloerverwarming is vaak wel een vorm van isolatie aangebracht in de vorm van purschuim of EPS-isolatie, maar geen van beide gaat wegtrekkende warmte tegen. Daarom raden wij aan TONZON thermoskussens aan te schaffen.

Door vloerisolatie door middel van de thermoskussens, wordt de warmte die ontglipt direct teruggekaatst, waardoor u geen warmteverlies heeft. Dit geldt voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen.

Zorg dus degelijke vloerisolatie bij uw vloerverwarming, zo geniet u optimaal van uw vloerverwarming en heeft u geen onnodige hoge energierekening.

  • Vloerverwarming vloerisolatie

Waarom TONZON thermoskussens?

Vloerverwarming is pas écht effectief met de thermoskussens van TONZON. Het is een revolutionaire isolatiemethode. Waar andere vloerisolatie methodes de warmte permanent naar onderen uitstralen, blokkeren de thermoskussens deze uitstraling volledig. Dus wanneer u ‘s avonds de thermostaat terugdraait, komt de warmte uit de kussens opnieuw terug in uw vloer. Zo wordt uw vloer weer warm en bij een nieuwe dag brengt u de vloer ook weer sneller op temperatuur. Ideaal, toch?

Bij het juist isoleren van een kruipruimte komt ook altijd een goede ventilatie kijken. Daarmee voorkomt u onaangename geuren in huis en weert u schimmels, veroorzaakt door vochtproblemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u ook genieten van een aangename temperatuur in huis en lagere energiekosten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten door te bellen naar: 085-3301100