Vloerisolatie Oosterhout

Twee buren in Oosterhout wilden vloerisolatie? Een oplossing voor hun vochtige kruipruimte en koude kamervloer. Enerzijds was er het vochtprobleem in de kruipruimte en had men de vraag hoe dit aan te pakken. Er zijn diverse vloerisolatie oplossingen op de markt. Anderzijds hadden ze de koude kamervloeren. Is dit op gelost op moment dat het vochtprobleem in de kruipruimte aangepakt wordt? Veel vragen en net zo veel deeloplossingen zijn voor handen. Men zocht een totaal oplossing voor de vloerisolatie.

TONZON vloerisolatie
Zo kwamen wij in contact met deze mensen. Allereerst is er een gedegen kruipruimte inspectie uitgevoerd. Waarbij gekeken wordt naar de constructie, het vocht probleem, de bodem, leidingen en de ventilatie van de kruipruimte. De constructie bleek in orde te zijn, er was veel optrekkend vocht en de ventilatie was verstopt. Ook was duidelijk het warmteverlies duidelijk zichtbaar door inzet van een speciale warmtebeeld camera. Deze camera laat heel goed zien waar koude blokken zich bevinden en waar men warmte verliest.

Totaalbeeld voor vloerisolatie

Met het uitvoeren van de inspectie was een totaalbeeld ontstaan voor vloerisolatie en de aanpak daarvan. Nu konden wij als TONZON dealer en kruipruimte isolatiespecialist een vloerisolatie offerte op maat uitbrengen waarin alle elementen waren opgenomen. De bewoners vonden onze aanpak van advies, inspectie tot voorstel zeer prettig. Zo werd de opdracht vervolgens ook aan ons gegund.

Vocht en vloerisolatie

We hebben eerst het vochtprobleem aangepakt in de kruipruimte. Door het plaatsen van een bodemafsluiting met de bodemfolie van TONZON en het op orde brengen van de ventilatie behoorde het vochtprobleem tot verleden tijd.

Voorkomen warmte verlies bij goede vloerisolatie

Vervolgens moesten we het warmteverlies tegengaan dat door de vloer naar beneden de kruipruimte in trok. Door het plaatsen van de thermokussens tegen de onderzijde van de vloer hebben we dit gestopt. De thermokussens werken als een reflector en stuwen de warmte als het ware terug, hierdoor ontstaat er een warme luchtlaag en wordt de vloer warmer. Er is veel minder verlies, dus besparing in energie kosten en een prettige warme vloer.

Camera inspectie kruipruimte

Vraag onze kruipruimte isolatiespecialist

Voordelen vloerisolatie

Het isoleren van uw kruipruimte brengt veel voordelen met zich mee, denk aan;

    • Warme voeten en vloer
    • Geen kou en optrekkend vocht
    • Besparen op energiekosten
    • Een gezonder leefklimaat

Vloerisolatie Oosterhout is ons verzorgingsgebied. De investering verdient u terug. U heeft jarenlang plezier van een fijn en prettig wooncomfort en lagere energie kosten. Wilt u uw vloer in Oosterhout isoleren, vraag dan een vloerisolatie offerte aan.