TONZON vloerisolatie in Rosmalen

Vanuit BROA vloerisolatie werken we graag in onze eigen regio, lekker dichtbij. Zo mochten we voor de bewoners van een hoekwoning in Rosmalen hun huis voorzien van TONZON vloerisolatie. De belangrijkste redenen waren optrekkend vocht en een koude vloer waardoor het wooncomfort niet optimaal was. Door de kruipruimte inspectie vooraf wisten we precies hoe deze specifieke situatie aan te pakken. Als TONZON isolatie specialist weten wij als geen ander waar op te letten. Wij inspecteren met een warmtebeeld camera om een goed beeld te krijgen van vochtproblemen, koudebruggen en zaken die niet met het oog kunnen worden waargenomen.

Kenmerken van de kruipruimte waren:

  • Betonnen vloer
  • Beperkte hoogte van 50 centimeter
  • Twee compartimenten
  • Geen koudebruggen
  • Vocht in beperkte mate aanwezig
  • Wat hout en rommel in kruipruimte

De werkzaamheden op locatie in Rosmalen

De werkzaamheden op de dag van isoleren begonnen met het schoonmaken van de kruipruimte. Er lag wat hout en klein puin in de kruipruimte. De hoogte in de ruimte was beperkt, hierdoor was het af te toe wat lastig maar het resultaat was een schone ondergrond. In deze specifiek situatie hebben we twee lagen noppenfolie aangebracht. Vervolgens hebben we de TONZON bodemfolie aangebracht.

Nadat de bodemfolie was vastgezet konden we aanvangen met het aanbrengen van de thermokussens tegen de betonnen dekvloer. De tweeledige aanpak van TONZON zorgt ervoor dat vocht en warmteverlies geen kans meer krijgen. De thermokussens zorgen ervoor dat de warmte als het ware weerkaatst naar de dekvloer. Hier ontstaat een luchtzak met warme lucht en zorgt ervoor dat uw vloer warm aanvoelt.

Na de eindcontrole in de kruipruimte hebben we al het overtollige materiaal en afval opgeruimd en de bewoners het certificaat overhandigd. Ze waren zeer tevreden met het eindresultaat.

Project foto’s TONZON vloerisolatie in Rosmalen

Regio Rosmalen

Bent u ook woonachtig in Rosmalen of Den Bosch? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Rosmalen e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.