TONZON vloerisolatie Eindhoven

We hebben een woning met betonnen vloer in Eindhoven mogen voorzien van vloerisolatie. Vanuit BROA vloerisolatie zijn wij gespecialiseerd in het aan brengen van TONZON vloerisolatie in de kruipruimte van een woning. Naast de isolatie kijken wij ook direct naar de ventilatie in de kruipruimte omdat dit erg nauw samenhangt. Een kruipruimte kent vaak problemen die te maken hebben met vocht, koudebruggen en nare geurtjes. Tijdens een inspectie, met een speciale warmtebeeld camera, weten we precies waar de probleemgebieden zitten en lossen deze op.

Kenmerken van de kruipruimte waren:

  • Betonnen vloer
  • 2 compartimenten
  • Hoogte ruimte 60 centimeter
  • Geen koudebruggen
  • Vocht in kruipruimte aanwezig
  • Schone kruipruimte

Verrichte werkzaamheden

De kruipruimte in Eindhoven was goed toegankelijk alleen was de hoogte beperkt, een kleine 60 centimeter.  Er waren twee compartimenten, waarvan één met behoorlijk wat leidingwerk. Door de inspectie vooraf wisten konden we rekening houden met de hoeveelheid materiaal. Het is belangrijk dat alles ruim is voorzien van isolatie omdat anders het rendement tegen zal vallen. Als kruipruimte specialist staan we voor kwaliteit en zullen daar niet op bezuinigen.

De ventilatie in de kruipruimte was goed dus de eerste fase was het aanbrengen van de noppenfolie ter bescherming van de bodemfolie. De tweede fase bestond uit het aanbrengen van de bodemfolie, deze wordt aan de wand bevestigd met speciale pluggen zodat deze niet kan loslaten of verzakken. De derde fase tijdens de isolatie was het aanbrengen van de thermokussens die ervoor zorgen dat warme lucht vanuit de vloer terugkaatst naar de woning.

Daarna hebben we alles nogmaals gecontroleerd en het restafval netjes opgeruimd. De kruipruimte gesloten en de bewoners het certificaat overhandigd.

Mocht u nu vragen hebben of zelf ook vloerisolatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Project foto’s TONZON vloerisolatie in Eindhoven

Regio Eindhoven

Bent u ook woonachtig in Eindhoven of in een nabijgelegen plaats zoals Veldhoven? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Eindhoven e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.