Ventilatie en bodemisolatie in Breda

Voor de bewoners van een bungalow in Breda hebben wij als BROA vloerisolatie zowel de kruipruimte ventilatie alsook de bodemisolatie mogen aanpakken. Het grootste probleem van de bewoners was dat de houten vloer in de bungalow bol kwam te staan. Tijdens inspectie werd al snel duidelijk dat vocht door stilstaande lucht de probleem veroorzaker was.

Kenmerken van de woning en kruipruimte waren:

  • Bungalow jaren 70
  • Vochtproblemen in woning
  • Vochtige kruipruimte
  • Te weinig ventilatie
  • Schone kruipruimte

Verrichte vochtbeheersing werkzaamheden

Een schone kruipruimte werkt prettig, zo ook in Breda in deze situatie. Vooraf hebben wij als ventilatie en isolatiespecialist een berekening gemaakt om een goede kruipruimte ventilatie te bewerkstelligen. Ter plaatse aangekomen zijn we begonnen met het markeren van de plaatsen voor de renovatiekokers t.b.v. de ventilatie. Daarna hebben we de gaten geboord en de renovatiekokers geplaatst. Alles netjes afgedekt met roosters en omgeving weer schoongemaakt.

Nadat de ventilatie in orde was hebben we de kruipruimte voorzien van TONZON bodemfolie. De extra stap is genomen om ervoor te zorgen dat het vochtprobleem in zijn totaal beheerst werd.

Tot slot hebben we al het overtollige materiaal en afvalstukken opgeruimd en de bewoners bedankt voor hun gastvrijheid.

Project foto’s vochtbeheersing door kruipruimte ventilatie en bodemisolatie

Regio Breda

Bent u ook woonachtig in Breda of in een nabijgelegen plaats zoals Tilburg? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Kruipruimte ventilatie en vloerisolatie advies Breda e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen of vraag een vrijblijvende offerte aan.