Vloerisolatie in Uden

Aan de bazuinlaan in Uden hebben wij een tweeondereenkapwoning mogen voorzien van vloerisolatie. Als gespecialiseerde TONZON verwerker hebben we vooraf inspectie uitgevoerd. De kruipruimte inspectie is ervoor om een goed beeld te krijgen van eventuele vochtproblemen, koudebruggen en zaken die niet met het oog kunnen worden waargenomen.

Kenmerken van de tweeondereenkap waren:

  • Betonnen vloer
  • Jaren 70 woning
  • Geen koudebruggen
  • Geen vochtproblemen
  • Kruipruimte was onderverdeeld in twee ruimten
  • Schone kruipruimte op wat puin na.

Verrichte werkzaamheden

Omdat er wat puin in de kruipruimte aanwezig was hebben we dit eerst verwijderd zodat er een schone ondergrond ontstond. Vervolgens hebben we het gehele vloeroppervlak bedekt met een hoogwaardige noppenfolie. De eerste ruimte was mooi recht, de tweede ruimte was voorzien van meerdere leidingen waardoor e.e.a. wat meer tijd kost om alles netjes te verwerken. De noppenfolie is een beschermlaag voor de vloerisolatie de we daarna aanbrengen. Als kruipruimte isolatiespecialist werken wij met TONZON vloerisolatie. Deze isolatie is tweeledig.

Eerst brengen wij de TONZON bodemfolie aan over de noppenfolie om de bodem van de kruipruimte af te dichten. Als dat is gebeurd en gecontroleerd brengen we vervolgens de thermokussens aan te brengen tegen de onderzijde van het betondek. De thermokussen zorgen ervoor dat er een luchtlaag ontstaat onder de vloer die de warmte als het ware terugkaatst.

Project foto’s vloerisolatie Bazuinlaan in Uden

Regio Uden

Bent u ook woonachtig in Uden in een nabijgelegen plaats zoals Veghel, Nistelrode, Heesch, Volkel en Zeeland? En heeft u een kruipruimte onder de woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Uden e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.