Kruipruimte ventilatie Uden

Ventilatie in de kruipruimte is noodzakelijk voor de afvoer van vocht, radon en vieze luchtjes. Onlangs hebben we vanuit BROA vloerisolatie een huis in Uden in de Abdijlaan mogen voorzien van goede ventilatie kanalen.

Ventilatie kokers Abdijlaan Uden

Na de verbouwing waren de eerder geplaatste koekoek ventilatie roosters komen te vervallen. Dit waren bestaande roosters die tijdens de initiële bouw waren geplaatst. Na inspectie van de kruipruimte hebben we in overleg met bewoners 2 renovatie ventilatie kokers geboord en afgedekt met een goede kunststof afdek-kap. Hierdoor voorkomen we dat ongedierte naar binnen kan en dat de lucht goed kan blijven stromen. Door het juist toepassen van ventilatie punten behoren vochtproblemen tot verleden tijd, evenals ophoping van radon en vieze luchtjes.

Na het plaatsen van de nieuwe ventilatie kanalen hebben we het boorgruis weggespoeld en alles opgeruimd zodat bewoners zich nergens zorgen over hoefden te maken. Wij laten alles netjes bij u achter.

Tevreden bewoners

De bewoners waren zeer tevreden met onze manier van werken, ons advies en deskundigheid. Waardoor wij een vervolgopdracht kregen om de kruipruimte te voorzien van isolatie en een bodemafdekking. Hiervoor werken wij als kruipruimte specialist met TONZON vloerisolatie.

Project foto’s van plaatsen ventilatie roosters

Regio Uden

Bent u ook woonachtig in Uden in een nabijgelegen plaats zoals Veghel, Nistelrode, Heesch, Volkel en Zeeland? En heeft u een kruipruimte onder de woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis ventilatie en of vloerisolatie advies aan.

Kruipruimte ventilatie advies Uden e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.