Kruipruimte ventilatie Eindhoven

Een vochtige kruipruimte in Eindhoven aan de Koestraat zorgde voor veel overlast. Met name stank overlast. De bewoners waren zelf al op onderzoek gegaan of er ergens ventilatie openingen aanwezig waren rondom het huis. Er bleek één klein ventilatiegaatje aanwezig te zijn. Dit zat echter verstopt. Nadat dit gaatje schoon en open was bleek de vieze lucht in huis wat minder te worden. Waarop BROA vloerisolatie werd gebeld met de vraag of wij professionele ventilatie konden aanbrengen in Eindhoven.

Kenmerken van de kruipruimte in Eindhoven:

  • Slechte ventilatie
  • Hoog vocht gehalte
  • Beperkte hoogte
  • Vochtige muren

De koestraat in Eindhoven is een net buiten de ring gelegen rustige straat in de wijk Tongelre in Eindhoven. Op korte afstand van het centrum van Eindhoven. Veel van de huizen, gebouwd voor 1980 hebben een kruipruimte onder de woning in deze wijk. Woont u zelf ook in Tongelre en heeft u een kruipruimte met problemen, bel dan voor een kruipruimte inspectie.

Ventilatie aanbrengen

Koekoek ventilatiekokers

Voordat we de koekoek ventilatiekokers hebben aangebracht is eerst de kruipruimte geïnspecteerd om te bepalen hoe en waar de ventilatie aangebracht zou worden. Vervolgens hebben we besloten om twee koekoek ventilatiekokers  te plaatsen. Deze ventilatie kokers zorgen ervoor dat een een goede luchtstroom door de kruipruimte kan stormen. Door de luchtstroom zal het vocht verdampen en worden afgevoerd waardoor het vochtprobleem verdwijnt. Hierdoor verdwijnt ook de vieze geur.

De bewoners waren zeer tevreden met onze manier van werken. Ze ondervonden geen overlast tijdens onze werkzaamheden omdat we alles weer netjes achter hebben gelaten.

Project foto’s: Plaatsen koekoek ventilatiekokers in, Tongelre, Eindhoven

Regio Eindhoven (wijk Tongelre)

Bent u ook woonachtig in Tongelre of één van de wijken in Eindhoven? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Tongelre e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.