Kruipruimte ventileren

Door vocht ontstaan problemen in een kruipruimte. In het mooie en rustige gedeelte van de Maaspoort in Den Bosch hebben wij een woning met betonnen vloer mogen voorzien van goede ventilatie. De bewoners waren op zoek naar, zoals zij vermelden, een kruipruimte ventilatie specialist. Iemand die hun problemen kon oplossen. Door geen of slechte ventilatie van een kruipruimte  kunnen problemen ontstaan, een vochtige kruipruimte geeft een verhoogd risico op schimmels, ongedierte en rot.

Kenmerken slechte ventilatie van de kruipruimte waren:

  • Muffe lucht in huis
  • Vochtplekken
  • Aanwezigheid schimmels
  • Slechte luchtstroom

Verrichte werkzaamheden

Om een goed beeld te krijgen hebben we eerste een inspectie en metingen uitgevoerd. Zo hebben we als het ware een goede blauwdruk van de situatie ter plaatse. Na deze inspectie wisten we hoeveel en waar de ventilatie gaten aangebracht moesten worden.

Daarna hebben we de punten gemarkeerd en de ruimte rondom vrijgemaakt zodat er veilig gewerkt kon worden. Vervolgens zijn de gaten geboord en hebben we de ventilatie roosters geplaatst.

Tot slot nogmaals een controle uitgevoerd om de luchtstroom te na te gaan om er zeker van te zijn dat de kruipruimte een goede ventilatie heeft. En uiteraard hebben we alles weer netjes opgeruimd en de bewoners laten zien hoe en waar we alles hebben aangebracht. Deze stap is zeker zo belangrijk om ervoor te zorgen dat de roosters vrijblijven omdat anders de luchtstroom verandert en in de toekomst problemen hun herintrede kunnen doen.

Project foto’s Kruipruimte ventileren op de Maaspoort in Den Bosch

Regio Den Bosch

Bent u ook woonachtig op de Maaspoort in Den Bosch of in een nabijgelegen plaats? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis ventilatie advies aan.

Ventilatie advies Den Bosch e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.