Ventilatie kruipruimte in Tilburg

Een vochtige kruipruimte in de Vermeulenstraat in Tilburg dreef bewoners tot actie. Een vochtige kruipruimte brengt vaak verschillende problemen met zich mee, denk aan:

  • Vochtproblemen in huis
  • Koude voeten
  • Nare luchtjes in huis
  • Schimmels en andere ziekteverwekkers

BROA vloerisolatie is specialist in het aanbrengen van kruipruimte ventilatie en isolatie en werkzaam in de regio Tilburg.

Ventilatie van de kruipruimte

Als eerste is er een kruipruimte inspectie uitgevoerd om goed beeld te krijgen van de ruimte, eventuele compartimenten onder de grond. Vervolgens hebben we vanuit een berekening bepaald waar en hoeveel ventilatiekanalen aangebracht dienden te worden.

Bij kruipruimte ventilatie is het van belang dat er een goede luchtstroom op gang kan komen die ervoor zorgt dat de ruimte droogt.

Koekoek ventilatie kokers

Op basis van inspectie, compartimentering en fundering is gekozen voor het aanbrengen van koekoek ventilatiekokers. Als kruipruimte isolatiespecialist weten wij precies waar op te letten en leggen u dit graag uit. In deze situatie in Tilburg hebben we 5 koekoeks aangebracht om een goede ventilatie te kunnen garanderen.

Schoon werken

Wij vinden het belangrijk dat u zo min mogelijk overlast heeft van onze werkzaamheden. Daarom dekken wij alles netjes af. Ruimen na de werkzaamheden alles weer op. Heeft u last van vochtproblemen in Tilburg vanuit uw kruipruimte? Bel of mail dan voor een vrijblijvende offerte.

Project foto’s: Kruipruimte ventilatie in de Vermeulenstraat in Tilburg.

Regio Tilburg

Voorkom een ongezonde leefsituatie in uw huis. Woont u in Tilburg en heeft u last van vochtproblemen, koude voeten en of schimmels? Is er een kruipruimte onder uw woning? Pak vocht aan en voorkom erger. Vraag een gratis kruipruimte ventilatie advies aan.

Ventilatie en isolatie advies Tilburg e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.