Kruipruimte ventilatie Kaatsheuvel

Nare luchtjes in de woning. Bewoners in de Burgemeester Verheijenlaan hadden periodiek last van een muffe lucht in de woning. De woning was voorzien van een kruipruimte, in de kruipruimte was de vieze lucht nog erger en ook zeer vochtig. Bij controle bleek dat er nauwelijks of geen ventilatie aanwezig was.

Kenmerken van de kruipruimte in Kaatsheuvel:

  • Ventilatiekanalen niet aanwezig;
  • Zeer vochtig;
  • Nare muffe lucht;

BROA vloerisolatie weet hoe belangrijk ventilatie is om vochtproblemen in een kruipruimte aan te pakken. Als een specialist werken wij graag in de regio voor het aanbrengen van kruipruimte ventilatie en vloerisolatie, zo ook in Kaatsheuvel.

7 ventilatie gaten

Stap 1: Inspectie en locatie bepalen
De eerste stap is een inspectie van de kruipruimte, de compartimenten en verbindingen daartussen. Zo krijgen we een goed beeld van de indeling. Dit is belangrijk om te bepalen waar ventilatie gaten moeten komen en hoeveel.

Stap 2: Boren van ventilatie gaten
Nadat het aantal ventilatiekanalen bekend zijn en de plaatsen zijn gemarkeerd kunnen we starten met boren. Dit boren gebeurd onder een bepaalde hoek om ervoor te zorgen dat een goed luchtstroom op gang kan komen.

Stap 3: Controle luchtstroom
Tot slot vind er een controle plaats om te voelen of de luchtstroom in de kruipruimte goed op gang is gekomen. Deze luchtstroom is belangrijk voor het drogen van de ruimte.

Nazorg kruipruimte ventilatie Kaatsheuvel:
De kruipruimte heeft even tijd nodig om te kunnen drogen. Meestal duurt dit een paar weken. Als de kruipruimte bodem niet goed is afgedekt, met bijvoorbeeld een bodemfolie, kan er mogelijk teveel vocht naar boven komen. Wij adviseren dit tegelijk aan te pakken.

Project foto’s: Kruipruimte ventilatie Kaatsheuvel

Regio Kaatsheuvel

Bent u ook woonachtig in de regio Kaatsheuvel? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Kaatsheuvel e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.