Kruipruimte isolatie en ventilatie Landgraaf

Wij waren blij verrast toen we een telefoontje ontvingen van mensen uit Landgraaf. Na het lezen van goede recensies over BROA Vloerisolatie besloten zij ons, ondanks de afstand, toch te benaderen! Wij zijn natuurlijk meteen langsgegaan voor het opstellen van een offerte. Uiteraard werd er eerst een analyse uitgevoerd en het bleek te gaan om een huis uit 1972 dat duidelijk wat isolatie en ventilatie kon gebruiken!

Direct aan de slag
BROA Vloerisolatie weet als geen ander hoe belangrijk het is om een kruipruimte te isoleren en ventileren. Zo lossen we vochtproblemen, die nare geurtjes en schimmels veroorzaken, op de juiste manier op. Hoewel we ons oorspronkelijk vooral op steden in de regio richten, was het natuurlijk geen enkel probleem voor ons om een bezoekje te brengen aan Landgraaf. Iedereen verdient het toch om kosten te drukken en er warm én gezond bij te zitten?

De uitgevoerde stappen

Na de inspectie van de kruipruimte, kregen wij een goed beeld van de ruimte. Het ging om een oude betonvloer en een vochtige kruipruimte. Beiden hadden een goede luchtstroom nodig om ervoor te zorgen dat de ruimte zou drogen. Lees snel verder voor onze aanpak!

Stap 1:
Allereerst hebben we TONZON-bodemfolie aangebracht in de kruipruimte. Dit is een stevige bodemfolie die ervoor zorgt dat de kruipruimte beschermd wordt tegen optrekkend vocht. De randen van deze folie worden dan ook, machinaal, met een hoge opstaande rand tegen de muren van de kruipruimte bevestigt. Wij geven optrekkend vocht géén kans meer in de kruipruimte!

Stap 2: 
Vervolgens hebben we de kruipruimte geïsoleerd. Dit doen wij door TONZON thermoskussens te bevestigen tegen het plafond van de kruipruimte. Hierdoor trekt de warmte uit huis minder snel weg via de vloer, wat resulteert in lagere stookkosten!

Stap 3:
Om een betere luchtstroom te bevorderen hebben wij besloten om een ventilatiegat te boren. Zo kunnen vocht en radongas zich in de toekomst niet meer ophopen. Want, voorkomen blijft beter dan genezen!

Project foto’s: Kruipruimte ventilatie en isolatie Landgraaf

Regio Landgraaf

Bent u ook woonachtig in de regio Landgraaf? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Landgraaf e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.