Kruipruimte vloerisolatie TONZON project in ‘s-Hertogenbosch.

Tegengaan muffe, bedompte lucht in huis en energiebesparing met TONZON thermoskussens.

Na de aanvraag verkregen te hebben vanuit Den Bosch om een kruipruimte te inspecteren, hebben we vlot een afspraak kunnen inplannen. Wat we snel helder hadden was dat de reden voor het isoleren met de TONZON dubbele aanpak, moest voorzien in het tegengaan van de bedompte lucht in de woonkamer tevens een stukje comfort en energiebesparing.

Energiebesparing met TONZON vloerisolatie door BROA vloerisolatie uit Den Bosch.

Een nadeel was dat de kruipruimte vol lag met puin en er aan de zijkanten het zand geëgaliseerd moest worden doordat het zand aan de zijkanten tot aan de balklaag kwam.Tevens was er een oude convectorput die niet meer voldeed aan de standaard. Voor een complete oplossing en een goed eindresultaat, is er besloten om ook deze convectorput aan te pakken. In samenspraak met de bewoner hebben we besloten dat ze zelf de kruipruimte zouden ontzien van het puin en wij daarna het zand zouden egaliseren tijdens het aanbrengen van de TONZON vloerisolatie. Voor het maken van de convectorput hebben wij een timmerman aangedragen, namelijk NE-T timmerwerken uit Beek en Donk onze vaste partner, welke ons goed heeft geholpen en maatwerk vakmanschap heeft vertoont, een betrouwbare partner van BROA vloerisolatie.

Inspectie kruipruimte Den Bosch, vloerisolatie TONZON.

Na het inplannen van de werkzaamheden en het afstemmen met NE-T timmerwerken, zijn we begonnen met het isoleren van de kruipruimte met de TONZON bodemfolie, wat aanzienlijk meer tijd in beslag nam als voorheen ingeschat. De kruipruimte was op sommige plekken zo krap dat het flink wat energie heeft gekost om op juist die belangrijke plekken alles goed te kunnen monteren. Wij zijn vakmannen, geven niet op, eigenschappen die zeker gewaardeerd worden door onze klanten. Na de bodemfolie maakte NE-T timmerwerken de convectorput erin zodat wij weer verder konden met de TONZON thermoskussen te monteren tussen de balklaag.

Wilt u ook een afspraak met een kruipruimte isolatiespecialist?

Referentie / ervaring BROA vloerisolatie, TONZON.

http://www.werkspot.nl/vakman/profiel/referenties

Referentie bewoner, E. Hoekstra;

BROA vloerisolatie, heeft zich een zeer een kundig en betrokken vakman getoond bij het aanbrengen van de TONZON vloerisolatie in onze kruipruimte. Doordat de kruipruimte krap is, er het nodige puin in lag, en op veel plaatsen moeilijk bereikbaar is, heeft de klus aanzienlijk meer tijd gevraagd dan vooraf ingeschat. Desondanks heeft hij zeker niet ‘de kantjes ervan afgelopen’ en ook de moeilijkste hoeken netjes geïsoleerd. Daarnaast heeft Niels de timmerman aangedragen die een nieuwe convectorput heeft gemaakt en daarin ook eea goed afgestemd en meegedacht.

 Foto’s kruipruimte isolatie Den Bosch TONZON