Kruipruimte isolatie en ventilatie in ‘s Gravenmoer

Vraag uw Tonzon kruipruimte isolatiespecialist

Vanuit ‘s Gravenmoer, regio Waalwijk – Raamsdonkveer – Oosterhout – Breda en Tilburg, ontvingen een aanvraag voor vloerisolatie van een vrijstaande woning uit de jaren 70. Vloerisolatie van een kruipruimte wel te verstaan. Tijdens het telefonisch contact met de bewoners werd al snel duidelijk dat we hier met een vochtprobleem te maken hadden in combinatie met een betonnen vloer. Om een juiste inschatting te kunnen maken voor de oplossing van het probleem is inspectie van kruipruimte ter plaatse ons inziens een vereiste.

Inspectie kruipruimte ‘s Gravenmoer

Er is vervolgens een afspraak gemaakt en onze kruipruimte isolatiespecialist is ter plaatse in ‘s Gravenmoer de kruipruimte wezen inspecteren. Tijdens deze inspectie is er gekeken naar het vochtprobleem, de specifieke situatie kenmerken. Zoals scheuren, doorvoeren en meer die ervoor kunnen zorgen dat ondanks een isolatie er altijd nog kou en vocht kan optrekken. Door het uitvoeren van de kruipruimte inspectie voorkomen we verassingen achteraf.

Tijdens de inspectie van de kruipruimte in ‘s Gravenmoer werd ook duidelijk dat het niet alleen om isolatie van de kruipruimte zou gaan, de kruipruimte dient ook te worden voorzien van goede ventilatie. De kruipruimte ventilatie is nodig om het vochtprobleem aan te pakken.

Tonzon Thermokussens

Kruipruimte isolatie, TONZON thermokussens

Kruipruimte- isolatie en ventilatie in een vochtige kruipruimte

Voor het aanpakken van het vochtprobleem hebben we een 10 tal betonboringen gedaan. Deze betonboringen waren nodig als voorbereiding voor het plaatsen van de renovatie kokers ten behoeve van de ventilatievoorziening voor de kruipruimte. Door nauwkeurig te bepalen hoe en waar de renovatie kokers geplaatst dienden te worden is het vochtprobleem grondig aangepakt.

Nadat de kruipruimte ventilatie op orde was hebben we de kruipruimte isolatie aangepakt met TONZON vloerisolatie materiaal. De TONZON bodemfolie en TONZON thermokussens om specifiek te zijn. Door de bodem in zijn geheel af te dekken met de bodemfolie van TONZON voorkomen we optrekkend vocht vanuit de grond. De bodemfolie voorkomt tevens de muffe lucht die vaak in een kruipruimte hangt. Na het afdekken van de bodemfolie hebben wij de TONZON thermokussens aangebracht tegen de onderzijde van de vloer.

Aangename vloerwarmte door TONZON thermokussens

Het aanbrengen van de thermokussens van TONZON verhoogd uw wooncomfort doordat uw vloer warm aanvoelt. U bespaart energie en krijgt meer wooncomfort met een gezonder leefklimaat. De Thermokussens zorgen ervoor dat warmte die door de vloer verloren gaat terugkaatst door de vloer.

Aandachtspunten bij de kruipruimte isolatie ‘s Gravenmoer

  • Het vochtprobleem onder controle krijgen
  • De vloer beter isoleren
  • De ventilatie op orde brengen volgens de norm
  • Zorgen dat de ventilatie niet de warmte onttrekt van onder de kussens
  • De TONZON thermoskussens bij montage rekening houdend met de ventilatievoorziening

Wilt u uw vochtprobleem aanpakken en of uw kruipruimte isoleren? Bent u woonachtig in de regio van ‘s Gravenmoer, Oosterhout, Breda, Tilburg en Waalwijk? Vraag dan BROA vloerisolatie, uw kruipruimte isolatiespecialist. Wij werken met Tonzon vloerisolatie, komen persoonlijk vooraf inspecteren en zorgen dat u geen koude voeten meer heeft door optrekkend vocht vanuit uw kruipruimte. Als isolatie specialist staan wij voor een kwaliteit, werken wij netjes en pakken we uw problemen aan. Wij kijken verder dan alleen de isolatie zelf.

TOZON bodemfolie

Kruipruimte isolatie, TONZON bodemfolie

 

BROA vloerisolatie (Niels), bedankt voor het aanbrengen van de vloerisolatie. De kruipruimte is inderdaad droog zoals je hebt voorspelt, helemaal goed. Nu nog kijken wat we kunnen besparen maar we denken al iets te merken nu.