Koude luchtstroom in huis

Het gevoel dat er constant koude lucht het huis insluipt kent iedereen. Vaak is het niet alleen een gevoel maar gebeurt het ook echt. En dat is vervelend, want koude lucht komt niet alleen binnen maar warmte lucht glipt ook naar buiten. En dat is zonde van al het geld wat u uitgeeft aan de energierekening.

Luchtstromen

Er zijn verschillende punten in huis waar koude lucht uw huis binnendringt en waar warmte lucht ontglipt. Denk aan de muren, via het glas, de kiertjes onder uw deur en de vloer. Voor veel mensen lijkt het onmogelijk dat via uw vloer koude lucht het huis binnendringt, de vloer is namelijk helemaal afgesloten. Toch is het zo, en meer dan u denkt! De koude lucht onder uw vloer zorgt voor een koude vloer aan de leef-zijde, en dat voelt u in het hele huis. Daarom is het van groot belang om dit stroompunt te minimaliseren.

  • Koude luchtstroom in huis

Kruipruimte isolatie

De koude luchtstroom die via uw vloer het huis binnendringt is afkomstig van uw kruipruimte. Dit koude plekje onder uw huis is de plek waar alle belangrijke leidingen en kabels liggen die essentieel zijn voor het verhogen van uw woongenot. Om deze reden moet zorgvuldig omgegaan worden met deze verborgen plek. Het minimaliseren van de grootste en koudste luchtstroom is realiseerbaar door middel van kruipruimte isolatie. Door middel van de juiste techniek worden alle belangrijke verbindingen in de kruipruimte intact gehouden, wordt uw vloer én huis warmer en bespaart u flink wat kosten op uw energierekening. Dat maakt dat de investering van isolatie snel is terugverdiend.

TONZON-isolatie

BROA is specialist in het isoleren van kruipruimten. Na een uitgebreide inspectie maken onze specialist en de klant samen een plan van aanpak. Daarbij werken wij altijd met het merk TONZON omdat dit merk, in onze ogen, het hoogste rendement biedt. TONZON Vloerisolatie hanteert namelijk een dubbele aanpak, door zowel thermoskussen als bodemfolie te gebruiken behaalt u het maximale resultaat. Deze twee materialen vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Hulp nodig?

Heeft u last van extreem koude vloeren in de winter? Plan dan eens een afspraak met een van onze specialisten, zij komen graag langs voor een inspectie en bekijken samen met u de mogelijkheden! Bel 085-3301100 of mail naar niels@broavloerisolatie.nl