Vochtproblemen in Oud-Turnhout

Net als in Nederland, hebben veel woningen in België last van vochtproblemen afkomstig vanuit de kruipkelder. Het vochtprobleem is de oorzaak van een muffe geur en schimmels in uw huis. BROA heeft jarenlang ervaring in vloerisolatie en helpt u daar natuurlijk graag bij.

Vocht in de kruipruimte

In elke woning, oud of nieuw, kan het voorkomen. Zeker gedurende het najaar en de winter is de kans op vochtproblemen in uw kruipkelder door hevig regenval aanzienlijk groter. Bij gebrek aan goede kruipkelder isolatie en ventilatie gaat het vocht condenseren en komt het trekt het in uw vloer. Het resultaat is schimmels en een nare geur vanuit uw vloer. Het is vies, maar ook zeker slecht voor uw gezondheid. Het inademen van vervuilde lucht is slecht voor uw luchtwegen en dat geldt ook zeker voor mensen die al problemen hebben met hun ademhaling.

Naast de schimmels, muffe geur en kans op gezondheidsklachten is het ook slecht voor de energierekening. Door slechte vloerisolatie komt de kou via uw vloer het huis in. Hierdoor kunt u meer gaan stoken en zo meer energiekosten besparen, maar daar gaat het probleem niet mee weg. Goed professioneel aangebrachte vloerisolatie zorgt ervoor dat u voor langere tijd geen van de bovenstaande problemen meer heeft.

Dé oplossing

Van de genoemde problemen wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Het stappenplan