Vloerisolatie hoekwoning

Vloerisolatie hoekwoning is heel goed mogelijk. Heeft u een hoekwoning met kruipruimte en u wilt weten of deze geschikt is voor vloerisolatie?
Vraag dan een vloerisolatie specialist om isolatie advies. Wij komen uw kruipruimte inspecteren en kunnen u vervolgens een goed advies en offerte op maat doen toekomen.

Is er al vloerisolatie in de hoekwoning aanwezig

Het bouwjaar van uw huis kan u dit mogelijk al vertellen. Gemiddeld genomen is het zo dat als een huis voor 1985 is gebouwd de kans klein is dat er al een vorm van vloerisolatie aanwezig is. Vloerisolatie toepassen in een kruipruimte werd toen nog niet standaard uitgevoerd. Door het achterwege lagen van vloerisolatie heeft u veel warmteverlies door de vloer. Anderzijds heeft vocht vaak vrijspel in de kruipruimte en trekt dan via de vloer en wanden naar boven toe. Zowel bij een houten vloer alsook betonnen vloer is dit een veel voorkomend probleem dat goed verholpen kan worden. Vloerisolatie in combinatie met een goede kruipruimte ventilatie heeft veel voordelen. Een goede aanpak verlaagd uw energiekosten en verbetert het leefklimaat aanzienlijk.

Kruipruimte isoleren in uw hoekwoning

Het isoleren van de kruipruimte in uw hoekwoning is heel goed mogelijk, kenmerken zijn;

 • type: hoekwoning
 • Oppervlakte: gemiddeld 45 m2
 • vloer begane grond: vaak van hout
 • kruipruimte hoogte: ong. 50 cm of zelfs hoger
 • verbinding: met buren aan 1 zijde

Met bovenstaande punten als een gegeven voeren wij een kruipruimte inspectie uit alvorens een voorstel vloerisolatie op te stellen. Zo voorkomt u verrassingen achteraf en of teleurstelling. De kruipruimte inspectie richt zich enerzijds op de zichtbare punten in uw kruipruimte en omdat wij gebruik maken van een warmtebeeld camera ook op de niet zichtbare punten. Zo brengen wij uw kruipruimte in zijn geheel goed in kaart. U krijgt van ons een goed en scherp vloerisolatie voorstel voor uw hoekwoning op maat.

Kruipruimte warmtebeeldcamera inspectie

Wat levert vloerisolatie hoekwoning u op?

Vloerisolatie van uw hoekwoning levert u veel op, net zoals bij andere type woningen. Vloerisolatie van uw kruipruimte kent de volgende voordelen.

 • Energiebesparing op stookkosten
 • Een gezonden leefklimaat in huis
 • Een warme vloer, dus warme voeten
 • Voorkomen van houtrot
 • Vloerisolatie zorgt voor minder huisstofmijt
 • Muffe lucht en condens op ramen wordt voorkomen
 • Voorkomt vocht, schimmel en zwam problemen in huis

Indien u overweegt om vloerisolatie in uw hoekwoning toe te passen, vraag een vloerisolatie specialist voor een voorstel op maat. U kunt ook zelf aan de slag, vraagt u zich alleen af of u daarmee het gewenste resultaat bereikt. Als specialist weten wij precies waar op te letten en zien wij wat u niet ziet. Denk daarbij aan scheuren, kieren, vochtproblemen, koudebruggen en meer die in uw kruipruimte aanwezig zijn. Kies voor een gedegen aanpak voor vloerisolatie hoekwoning. Kies voor BROA vloerisolatie, uw kruipruimte isolatiespecialist. Wij helpen u goed en gegarandeerd.