Vloerisolatie Geldrop

Woont u in Geldrop en heeft u last van schimmels of nare luchtjes in huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van een vochtprobleem, afkomstig uit de kruipruimte. Vervelend, maar oplosbaar! En daar helpt BROA u natuurlijk graag bij.

Wat is er aan de hand?

Of het nou om een oud huis gaat of een nieuwbouwwoning. Een vloer van de begane grond is nóóit helemaal luchtdicht en dat merkt u! In de winter wordt een kruipruimte namelijk al gauw vochtig en in de zomer wordt er een vochtige luchtstroom het huis in gezogen. Dit veroorzaakt schimmelvorming en een vochtige luchtstroom door uw huis. Er verdampt voortdurend vocht die door ventilatie of natuurlijke tocht in huis terecht komt. Hierdoor krijgt u een vloer die maar niet op wil warmen, vieze geurtjes in huis en het is ook nog eens ontzettend slecht voor uw gezondheid.

Die vochtige lucht slaat aan op uw longen, uw stem én is een bron voor enorm veel allergieën. En dan hebben we de hoge energierekening nog daar gelaten. Want het opwarmen van vochtige lucht kost veel meer energie dan het opwarmen van droge lucht.

Dé oplossing

Van de genoemde problemen wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Het stappenplan