TONZON Kruipruimte isolatie Nijmegen

Energie besparen door TONZON vloerisolatie rondom Nijmegen!

TONZON vloerisolatie project in Nijmegen betonvloer met vloerverwarming.

Energie besparen met na-isolatie van de kruipruimte.

Uit Nijmegen op de Lankforst vlakbij Dukenburg kregen wij de vraag voor een indexatie en wat advies. Na een kort gesprekje met de bewoners kwam naar voren dat ze al van alles hadden gedaan gezien isolatie. De spouwmuur hadden voorzien van isolatie, dubbel glas laten zetten, goede kozijnen, kieren en gaten gestopt maar toch graag nog meer energie wilde besparen. Gezien de kruipruimte hoorde ze van de buurman dat TONZON wel eens iets kon zijn. De twijfel lag wel op de tong….uuuh TONZON vloerisolatie werkt dat dan ook met een in gefreesde vloerverwarming? Het was tijd voor een afspraak met een TONZON kruipruimte isolatiespecialist, om langs te komen en de feiten door te meten.Opwarming kruipruimte zonder vloerisolatie!

Eenmaal in Nijmegen merkten we direct dat dit huis al inderdaad goed geïsoleerd was, op de kruipruimte na dan. De vloerverwarming voelt behaaglijk in de kamer maar straalt ook naar beneden en dat was goed te merken in de kruipruimte. Doordat de zandlaag onafgedekt was hing er een hoge luchtvochtigheid. De vloerverwarming werkt perfect meneer en mevrouw, alleen inderdaad kan het efficiënter.

TONZON kruipruimte isolatie met de thermoskussens, meer met minder.

Nadat we de offerte hadden verstuurd binnen 24uur na het bezoek, kregen we vrij snel antwoord, we gaan het gewoon doen, we geloven erin! Oké, wij weten dat het werkt maar als u erin gelooft stemt ons dat zeer tevreden, het is ook allemaal wat eng hé grapte we nog. Een week of 2 later waren deze mensen aan de beurt, na een kopje koffie begonnen we aan dit project, eerst de bodemafdekking met de TONZON bodemfolie, daarna de TONZON thermoskussens tegen de betonvloer.

3 weken later toch even peilen of ze nog zo enthousiast zijn.

Meneer en mevrouw, u heeft nog niet echt kunnen “genieten” van het koude weer maar wij vroegen ons af of u al verschil merkt? Niels, we merkte het de dag erna al direct! Was het antwoord. Echt waar vroeg ik? Toch was ik verbaasd want het was niet echt meer de tijd om flink te gaan stoken in huis, JAZEKER was het antwoord van de meneer, we hebben veel minder nodig om hetzelfde te bereiken en de vloer is zelfs langer warm gebleven nadat we alles uitzetten. Dit doet me goed vertelde ik, ons ook grapte de meneer!

Woont u in de regio van Nijmegen? Ga naar: Vloerisolatie Nijmegen voor meer informatie