Vochtproblemen in Eersel

Een van onze specialisten ontving een ongerust telefoontje uit Eersel. Deze mensen constateerde vochtproblemen in hun woning en hadden werkelijk geen idee wat de oorzaak zou kunnen zijn. BROA stuurde een ervaren specialist voor een inspectie!

Inspectie kruipruimte

Aan de hand van de inspectie werd geconcludeerd dat de vochtproblemen in de woning zijn veroorzaakt door de kruipruimte. Deze kleine, vaak vergeten, ruimte onder het huis is relatief vaak de boosdoener als het gaat om vochtproblemen. Het is daarom van groot belang dat deze ruimte goed onderhouden wordt. Te veel vocht in een kruipruimte zorgt voor ophopingen, het is dan slechts een kwestie van tijd voordat het vocht zichtbaar is in uw woning. Vocht is heel vervelend, maar de schimmels en nare geuren die vocht veroorzaken zijn al helemaal niet prettig. Na de uitgebreide inspectie stelden onze specialist een plan van aanpak samen: de kruipruimte ventileren en isoleren!

Kruipruimte isolatie

De isolatie en ventilatie van de kruipruimte werd uitgevoerd met het merk TONZON. Dit merk staat bekend om de goede kwaliteit, hoogste rendement en lange levensduur. Het bijzondere aan dit merk is de dubbele aanpak, thermoskussens en bodemfolie. Beide isolatie-vormen worden aangebracht omdat ze elkaar versterken. Een enkele aanpak is effectief, maar twee keer een enkele aanpak is rendabel. TONZON beschermt de kruipruimte tegen zowel kou als vocht. Doordat de isolatie ook de koude lucht in een kruipruimte kan reduceren is er een belangrijk bijkomend effect, een warmere vloer gedurende de wintermaanden! En dat scheelt weer in stookkosten, zo is de investering van kruipruimte-isolatie en ventilatie snel terugverdiend. Genoeg voordelen als u het ons vraagt!