TONZON vloerisolatie in Budel

In Budel hebben wij een woning met betonnen vloer mogen voorzien van vloerisolatie. Als gespecialiseerde TONZON verwerker hebben we vooraf eerst een inspectie uitgevoerd. Deze kruipruimte inspectie is bedoeld om een goed beeld te krijgen van vochtproblemen, koudebruggen en zaken die niet met het oog kunnen worden waargenomen.

Kenmerken van de kruipruimte waren:

  • Betonnen vloer
  • Hoogte ruimte 80 centimeter
  • Geen koudebruggen
  • Vocht in kruipruimte aanwezig
  • Schone kruipruimte

Verrichte werkzaamheden

De kruipruimte in de woning was makkelijk toegankelijk met een hoogte van 80 centimeter. Een warme vloer realiseren was de hoofd reden voor de bewoners om vloerisolatie aan te laten brengen. Tijdens de inspectie constateerden wij vocht in de kruipruimte. Om ervoor te zorgen dat we een optimaal resultaat zouden bereiken hebben we eerst ventilatie gaten geboord en kokers geplaatst. Zo hebben we ervoor gezorgd dat er een gezonde luchtstroom aanwezig is en de ruimte kan drogen.

Vervolgens hebben we het vloeroppervlak van de ruimte bedekt met een hoogwaardige noppenfolie. Deze noppenfolie is een beschermlaag voor de bodemfolie die we hebben aangebracht. Als kruipruimte isolatiespecialist werken wij met TONZON vloerisolatie. Deze isolatie is tweeledig.

Na de bodemfolie hebben we de thermokussens aangebracht tegen de onderzijde van de betonnen vloer. De thermokussen zorgen ervoor dat er een luchtlaag ontstaat onder de vloer die de warmte als het ware terugkaatst.

Tot slot hebben we al het overtollige materiaal en afvalstukken opgeruimd.

Project foto’s TONZON vloerisolatie in Budel

Regio Budel

Bent u ook woonachtig in Budel of in een nabijgelegen plaats? En heeft u een kruipruimte onder uw woning? Heeft u last van vochtproblemen, nare luchtjes uit de kruipruimte of een koude vloer? Vraag een gratis vloerisolatie advies aan.

Vloerisolatie advies Budel e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.