Vloerisolatie Hilvarenbeek

Last van een koude vloer en vieze geurtjes in uw huis in Hilvarenbeek? Wij lossen het op met een goede kruipruimte isolatie.

Kiest u voor BROA Vloerisolatie dan kiest u voor een gedegen aanpak in het isoleren van uw kruipruimte. Een vloer is nooit helemaal afgesloten, ongeacht of u in een nieuwbouwwoning of ouder huis woont. Hierdoor ontsnapt warmte naar de kruipruimte en vieze geurtjes komen via dezelfde weg uw huis in.

Als kruipruimte isolatiespecialist komen wij vooraf uw kruipruimte inspecteren om een goed advies te kunnen leveren. Of u nu een houten of betonnen vloer heeft, met BROA vloerisolatie heeft u een specialist in huis en wij gaan pas weg wanneer uw kelder of kruipruimte goed geïsoleerd is.

Vrijblijvend advies kruipruimte isolatie

Als kruipruimte isolatiespecialist voor Hilvarenbeek en omstreken komen wij graag nog vóór een voorstel bij u langs. Dit is natuurlijk een vrijblijvende afspraak. Wij willen namelijk éérst zelf de situatie in uw woning bekijken, voordat we een advies geven. Zo geven we écht alleen advies op maat! Of het nu gaat om een hoekwoning, een eengezinswoning, twee onder één kap of vrijstaande woning.

Kruipruimte inspectie

Wij voeren kruipruimte isolatie projecten uit door het toepassen van TONZON vloerisolatie. Om een goede en gerichte offerte op te kunnen stellen voor het isoleren van uw kruipruimte willen wij de kruipruimte en woning inspecteren. Ieder huis is namelijk anders waardoor er meer bij komt kijken. Zo zijn er bijvoorbeeld kieren, scheuren of andere oneffenheden in de bouwconstructie die we alleen ter plaatse kunnen constateren. Naast onze zichtinspectie voeren wij een inspectie met warmtebeeldcamera uit. Zo zien we koudebruggen en verborgen lekkages en andere onzichtbare problemen die we direct meenemen in het voorstel. Door het toepassen van deze inspectie krijgt u van ons niet alleen een advies op maat, maar ook een plan van aanpak. Zo voorkomen we vervelende verrassingen achteraf!

De voordelen van vloerisolatie in

Het isoleren van uw kruipruimte in Hilvarenbeek brengt veel voordelen met zich mee, denk aan:

√  Warme voeten en vloer
√  Geen kou en optrekkend vocht
√  Besparen op energiekosten
√  Een gezonder leefklimaat

Wilt u ook genieten van al deze voordelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Onze specialisten helpen u graag.

Vloerisolatie kruipruimte Hilvarenbeek

Hilvarenbeek en omstreken is ons verzorgingsgebied. We komen er regelmatig bewoners verblijden met een goed geïsoleerde vloer. Het kost wat, maar deze investering verdient u ook weer terug. U heeft namelijk jarenlang plezier van de voordelen én lagere energiekosten.

Project foto’s: Kruipruimte isolatie Hilvarenbeek

Een gezonde leefomgeving en meer comfort in huis door kruipruimte isolatie

Met TONZON vloerisolatie pakken we essentiële onderdelen in kruipruimte isolatie aan. Met de bodemfolie beheersen we het vocht in de kruipruimte en met de thermokussens isoleren we iedere vloer. Het is dus te gebruiken bij zowel een houten vloer als een betonnen vloer. De aanpak blijft daardoor ook gelijk.

De bodemfolie zorgt ervoor dat het optrekkende vocht de kruipruimte niet in kan trekken. Zo houden we de warmte in uw woning en de kou in de kruipruimte! De thermokussens werken als een spiegel en weerkaatsen de warmte terug door de vloer uw woning in. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort in huis, maar zo bespaar je ook nog eens op de energiekosten.

Mocht blijken dat de ventilatie niet op orde is, nemen wij dit ook mee in onze vloerisolatie aanpak.

Regio Hilvarenbeek

Heeft u een huis met kruipruimte in Hilvarenbeek en overweegt u isolatie van uw kruipruimte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag langs om uw kruipruimte te inspecteren. Pas daarna kunnen we een écht passende offerte uitbrengen voor isolatie van de kruipruimte.

Vloerisolatie advies Hilvarenbeek e.o.

Neem eenvoudig contact op door te bellen naar 085-3301100 of vraag een vrijblijvende offerte aan.