Kruipruimte isolatie Roermond

Woont u in Roermond en heeft u een huis met kruipruimte? Verwaarloos die dan niet! Het lijkt misschien een loze ruimte onder uw woning, maar deze ruimte heeft wel een grote invloed op uw woongenot. Wist u bijvoorbeeld al dat vocht in de kruipruimte kan zorgen voor nare luchtjes in huis, hoge stookkosten en schimmels?

Met een gratis en vrijblijvende kruipruimte inspectie komen we dat graag onderzoeken. BROA Vloerisolatie helpt u vochtproblemen te voorkomen en op te lossen!

Wat is er aan de hand?

Of het nou om een oud huis gaat of een nieuwbouwwoning. Een vloer van de begane grond is nóóit helemaal luchtdicht en dat merkt u! In de winter wordt een kruipruimte namelijk al gauw vochtig en in de zomer wordt er een vochtige luchtstroom het huis in gezogen. Dit veroorzaakt schimmelvorming en een vochtige luchtstroom door uw huis. Er verdampt voortdurend vocht die door ventilatie of natuurlijke tocht in huis terecht komt. Hierdoor krijgt u last van een vloer die maar niet op wil warmen en daarom onnodig hoge stookkosten. Want het opwarmen van vochtige lucht kost veel meer energie dan het opwarmen van droge lucht.

Daarnaast ontstaan er vieze geurtjes in huis die ook nog eens ontzettend slecht zijn voor uw gezondheid. Die vochtige lucht slaat aan op uw longen, uw stem én is een bron voor ontzettend veel allergieën.

Dé oplossing

Van de genoemde problemen wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Het stappenplan