Houtworm bestrijden

Houtworm is een zeer vervelend en hardnekkig ongedierte dat veel schade kan aanrichten. Schade aan uw totale woning, meubels en vloer. Houtworm bestrijden is dan ook een noodzaak! U kunt hier zelf mee aan de slag of u vraag een specialist om deze bestrijding klus voor u te klaren.

Houtworm komt overal voor, dus ook in uw kruipruimte. Deze ruimte is vaak lastig toegankelijk en beperkt.

Het bestrijden van houtworm in de kruipruimte

Als kruipruimte isolatiespecialist weten wij alles over uw kruipruimte en de problemen die zich voordoen. Zo hebben wij ook jarenlange ervaring in houtworm bestrijden in de kruipruimte.

Wat is houtworm eigenlijk?

Houtworm is een verzameling van verschillende soorten kevers en torren die larven ter wereld brengen. Deze larven vreten aan en door het hout van de vloer en balklaag in de kruipruimte. We gaan hier niet verder in op de soorten torren en kevers, wij zien direct wat er aan de hand is in uw ruimte. De larven voeden zich aan het hout en tasten zo de stabiliteit aan. Dat is het grote probleem.

Hoe herkent u dat u last heeft van houtworm

Uit de praktijk blijkt dit lastig te zijn voor u als bewoner. Wanneer komt u immers in de kruipruimte? Meestal als er wat onder de grond gedaan moet worden met kabels of leidingwerk. Dan nog is de ruimte vaak donker en heeft u niet al te best zicht op de situatie. Houtworm laat wel degelijk sporen achter. Deze sporen verschillen zelf per soort. Vraag daarom een houtworm inspectie aan.

Houtworm inspectie

Vraag een houtworm inspectie van uw kruipruimte aan. Als kruipruimte specialisten werken wij dagelijks in kruipruimtes en hebben de benodigde apparatuur bij om problemen te herkennen. Ook uw houtworm probleem. Met deze inspectie brengen we in kaart wat het probleem is en welke aanpak is vereist. Vaak is het zo dat een behandeling met de juiste bestrijding techniek afdoende is. Voorkomen is beter dan genezen.
Als u een houten vloer heeft in uw kruipruimte raden wij u aan om preventief houtworm bestrijding toe te passen. Deze bestrijding zorgt er namelijk voor dat houtworm geen vat heeft op uw houten vloer of balklaag.
Als wij tijdens de houtrot inspectie constateren dat het hout in erge mate is aangetast. Dient er voor bestrijding eerst houtrot herstel toegepast te worden. In samenspraak zal er een bedrijf worden ingeschakeld dat het houtwerk deels zal vervangen. Om daarna houtrot bestrijding toe te passen.

Isolatie van kruipruimte

Wilt u in combinatie direct de isolatie van uw kruipruimte aanpakken, vraag ons een vrijblijvende offerte op te stellen. BROA vloerisolatie heeft als doel uw woongenot te verbeteren, uw energie rekening om laag te brengen en behoud van de waarde van uw woning te optimaliseren. Heeft u problemen met vocht, houtworm of isolatie? Neem dan gewoon even contact op.

Embasol voor houtworm bestrijding

Als kruipruimte specialisten hebben wij gekozen voor het product Embasol. Embasol houtwormdood is een reukloos en kleurloos houverduurzaamingsmiddel voor het bestrijden van houtaantastende insecten. Embasol is een middel dat gebruikt mag worden door gespecialiseerde bedrijven en haar personeel. Als kruipruimte specialisten voldoen wij hieraan en mogen wij uw kruipruimte hiermee behandelen. Wij brengen Embasol onder lage druk op de onderzijde van uw vloer en complete balklaag aan. Ga hier aub niet zelf mee aan de slag, vraag een specialist. Als specialist hebben wij juist gekozen voor Embasol omdat dit een nawerking heeft van 10 jaar. Als wij uw houten vloer behandelen in de kruipruimte heeft u dus 10 jaar geen last meer van houtworm.

Isolatie van kruipruimte

Wilt u in combinatie direct de isolatie van uw kruipruimte aanpakken, vraag ons een vrijblijvende offerte op te stellen. BROA vloerisolatie heeft als doel uw woongenot te verbeteren, uw energie rekening om laag te brengen en behoud van de waarde van uw woning te optimaliseren. Heeft u problemen met vocht, houtworm of isolatie? Neem dan gewoon even contact op.

TONZON Vloerisolatie | BROA Vloerisolatie