Vloerisolatie Weert

Woont u in Weert en heeft u last van schimmels of nare luchtjes in huis? Dan heeft u waarschijnlijk last van een vochtprobleem, afkomstig uit de kruipruimte. Vervelend, maar oplosbaar! De specialisten van BROA helpen u het probleem bij de bron aan te pakken.

Wat is mis met de kruipruimte?

Of het nou om een oud huis gaat of een nieuwbouwwoning. Een vloer van de begane grond is nóóit helemaal luchtdicht en dat merkt u! In de winter wordt een kruipruimte namelijk al gauw vochtig en in de zomer wordt er, door de warmte, een vochtige luchtstroom het huis in gezogen. Dit veroorzaakt schimmelvorming en een vochtige luchtstroom door uw huis.

Door ventilatie of natuurlijke tocht verdampt er voortdurend vocht dat in uw huis terecht komt. Hierdoor krijgt u een vloer die maar niet op wil warmen, vieze geurtjes in huis en het is ook nog eens ontzettend slecht voor uw gezondheid.

Vochtige lucht slaat namelijk aan op uw longen, uw stem en is een bron voor ontzettend veel allergieën. En dan hebben we de hoge energierekening nog daar gelaten. Want het opwarmen van vochtige lucht kost veel meer energie dan het opwarmen van droge lucht.

Dé oplossing

Van vochtproblemen in huis wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt.