Vloerisolatie Valkenswaard

Ook in Valkenswaard zijn onze specialisten aanwezig

Bewust en verantwoord wonen in Valkenswaard doet u met een goede vloerisolatie. Wist u dat bij een slecht geïsoleerde vloer wel 15% van de warmte verloren gaat? Warmte verdwijnt via openingen naar de kelder/kruipruimte en dat niet alleen! Want via diezelfde kieren komen vieze geurtjes en vochtige lucht uw woning binnen. Dit beperkt niet alleen uw woongenot, maar is ook nog eens slecht voor uw gezondheid. BROA Vloerisolatie helpt u graag bij het oplossen van deze problemen. Zo bespaart u geld én creëert u een gezondere leefomgeving voor u en uw gezin.

Vrijblijvend advies kruipruimte isolatie Valkenswaard

Als kruipruimte isolatiespecialist voor Valkenswaard en omstreken komen wij graag bij u langs. Wij nemen éérst een kijkje bij u in huis zodat wij een passend voorstel kunnen doen. Zo krijgt u een advies op maat die, natuurlijk, geheel vrijblijvend is!

Kruipruimte inspectie Valkenswaard

Tijdens ons eerste bezoek doen we een inspectie van de kruipruimte. Zijn er bijvoorbeeld kieren, scheuren of andere oneffenheden? Allemaal factoren die mee kunnen spelen bij een slechte isolatie. Wanneer we hier een goed inzicht in hebben verkregen, gaan we aan de slag met onze warmtebeeldcamera. Hiermee zien we koudebruggen en lekkages die met het blote oog niet te zien zijn.

Door eerst een inspectie uit te voeren en daarna pas een advies én plan van aanpak op te stellen, voorkomen we vervelende verrassingen achteraf.

BROA Vloerisolatie in Valkenswaard