Vloerisolatie, omgeving Den Bosch, Vught, Rosmalen

Een vochtige kruipruimte kost extra energie. Kies daarom voor goede vloerisolatie

Vloerisolatie van uw kruipruimte bespaart energie en verhoogd het woongenot. Vaak wordt gedacht dat de begane grondvloer bij nieuwe woningen luchtdicht is. Als het goed is ademt uw vloer en komt er naast de hoeveelheid doorgelaten lucht ook vocht mee. Dit vocht is verantwoordelijk voor hogere energiekosten en minder woongenot. Vloerisolatie van TONZON lost uw problemen op!

Herkent u de situatie dat u ’s ochtends beneden komt en er een bedompte lucht hangt, kans groot dat dit te maken heeft met het vocht doorlaten in uw grondvloer. Via de kruipruimte trekt het vocht naar boven omdat er geen of geen goede maatregelen zijn genomen inzake vloerisolatie.

zonder u lastig te vallen met de wet van Fick of zelfs die van Fourrier, waar het gaat over het “gedrag” van warmte, gassen en vloeistoffen, is condensatie simpel uitgelegd, niets meer dan afgekoelde waterdamp. Hoe vochtiger de warme lucht, hoe meer condens bij afkoeling onder het dauwpunt, het dauwpunt is weer een apart verhaal maar ook weer goed te berekenen dmv een formule, na een meting van de relatieve luchtvochtigheid in procenten en temperatuur van de omgeving.

TONZON vloerisolatie specialist in uw regio

Broavloerisolatie is vloerisolatie specialist van TONZON en richt zich op de regio Den Bosch, Vught, Rosmalen en omliggende plaatsen. Vaak is het zo dat uw kruipruimte onder het maaiveld ligt en daardoor erg gevoelig is voor optrekkend vocht. Vloerisolatie van de kruipruimte is dan een vereiste voor warme voeten, minder energie en bedompte lucht. De aanpak van vloerisolatie in uw kruipruimte is van groot belang. Naast het isoleren van uw grondvloer pakken we direct het vochtprobleem aan. We dekken de bodem van uw kruipruimte af met een speciale bodemfolie die het optrekkend vocht geen kans meer geeft. Het tweede onderdeel in kruipruimte isolatie is de aanpak van uw grondvloer. Tegen de grondvloer brengen we vloerisolatie van TONZON aan. Met het aanbrengen van de twee onderdelen van TONZON vloerisolatie ben u weer verzekerd van warme voeten.

Welke vloerisolatie aanpak kiest u?

Vloerisolatie kent vele mogelijkheden. Goede informatie vooraf is van groot belang. Wij kiezen voor TONZON vloerisolatie. TONZON vloerisolatie is een innovatie isolatie van uw kruipruimte. Wij hebben in ons onderzoek de selectie in kruipruimte isolatie gemaakt en zijn tot de conclusie gekomen dat u met TONZON kruipruimte isolatie het beste resultaat boekt. Vochtproblemen kennen we niet meer. Warme voeten en lagere energiekosten zijn het gevolg. Vraag om advies!

 

Bij vragen of als u uw keuze heeft gemaakt in vloerisolatie?

Heeft u nog vragen m.b.t. vloerisolatie? Bel dan gerust en leg deze aan ons voor. Wij zijn uw specialist in vloerisolatie in de regio Den Bosch, Vught, Rosmalen en omliggende plaatsen.  Wij staan u graag te woord. Heeft u uw keuze gemaakt en u wilt een scherp voorstel ontvangen. Stuur een email of bel en wij brengen een scherp vloerisolatie voorstel uit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *