Vloerisolatie Bergeijk

Woont u in Bergeijk en herkent u de volgende klachten?

  • Een vloer die maar niet warm wordt
  • Vieze luchtjes
  • Natte plekken op de muur

Dan heeft u waarschijnlijk een vochtprobleem in de kruipruimte! Daar kunt u het beste zo snel mogelijk wat aan doen. De vochtige lucht is namelijk slecht voor uw gezondheid en moeilijk op te warmen, waardoor uw energiekosten zullen blijven stijgen. De experts van BROA helpen u er graag van af.

Wat is er aan de hand?

Een vloer is nooit helemaal luchtdicht en dat geldt voor alle soorten woningen. Nieuw of oud, er is altijd een natuurlijke tocht aanwezig! Soms merken we daar helemaal niets van, maar in de loop van de tijd maakt de schade zich zichtbaar. In de winter wordt een kruipruimte namelijk snel vochtig door optrekkend vocht uit de grond. Dat vocht veroorzaakt vochtplekken, schimmelvorming en rot in de kruipruimte en vloer. Door de natuurlijke tocht komt er een vochtige luchtstroom in huis, die moeilijk opwarmt, slecht is voor de gezondheid en vieze luchtjes veroorzaakt. Hierdoor wordt uw vloer maar niet warm, de lucht slaat aan op uw longen en de energierekening stijgt. Dat willen wij met een goede TONZON vloerisolatie en ventilatie voorkomen.

Dé oplossing

Van de genoemde problemen wilt u af en daar helpen wij u maar al te graag bij. Als isolatiespecialisten werken wij met TONZON Bodemfolie en Thermoskussens. De beste methodiek tegen vochtbestrijding zodat u meteen een behaaglijk gevoel in huis krijgt. Het stappenplan